2 orang sedang baca blog ini ♡ Sophiesm.Com








When no one is looking


you've found the correct
fina sophie



Sunshine!
Komen Bulan Ini


plan a trip with me

Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers


Finstagram


Since May 2006

Hit Counter




Doakan saya datang lagi XD
Monday, September 18, 2017 posted at 15:00 ♥

Assalamualaikum,
Macam nak menggeliat berbulan-bulan blog ni akhirnya baru bangun dari tidur.

When was my last post eh? Jap cek dulu. Ohh k 5th March 2017. Previous post on 17th October 2016 (2 posting), jauhnya beza gap sampai 7-8 bulan. Tu pun update ringkas. Dalam masa 11 bulan ; hampir setahun (17 Oktober 2016- 18 September 2017), cuma ada 3 entry tidak termasuk entri ini.  Kedatangan hari ini adalah macam biasa ; membawa segunung harapan, agar diri ini MAHU menulis kerap kembali. Sekurang-kurangnya 3-4 pos seminggu tapi harapan hanyalah harapan. Kita cuma merancang, kerajinan jua yang menentukan ihiks.

Oklah sebenarnya buka blog dengan niat nak tutup blog.

Ceh gurau ok gurau T____T Sebenarnya niat, mau tengok mana-mana yang perlu update/tukar 'perabot'. Tukar profile picture, tukar banner, dan apa-apa yang perlu ditukar di sidebars etc dan paling utama adalah, ingin menukar nama glemer FINA SOPHIE ke nama timangan sebenar NANA ASLI.

NANA
is my nama timangan di kalangan keluarga dan rakan-rakan (ramai yang panggil Fina juga)
ASLI
is my ayah's nama timangan (Mohd Aslie)

Yes, Fina Sophie got to go. Welcome Nana Asli ;) Remember what I promised to you? That one fine day, I will tell everything exactly what happen. Soon, I will. Sikit lagi :)

Til then.

Labels:


0 Comments:

Post a Comment

You can freely :
1. Follow my blog. Usually I'll follow + comment back
2. I regularly checks my social network page and if you leave me your link, it would be easier for me to track you back and comment your blogpost in return.
3. Be nice.

Thanks for simply being here! *love*







original layout by bonjour heidi owned by Fina Sophie other by ArasuOnline dafont wish