2 orang sedang baca blog ini ♡ Sophiesm.Com








When no one is looking


you've found the correct
fina sophie



Sunshine!
Komen Bulan Ini


plan a trip with me

Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers


Finstagram


Since May 2006

Hit Counter




Just to say hi!
Sunday, March 05, 2017 posted at 16:11 ♥

2016 November, Kanchanaburi Thailand

Hello Assalamualaikum old friends, long time no see! Semua orang apa khabar? Before that, gambar atas ni I guess our 4th sister's trip me and Dana pada Nov 2016. Gambar ni gambar testing-testing. Malas cari proper pic sebab last balik dari Thailand hari tu gambar-gambar ini semua terperam macam jeruk. Sampai ke hari ni tidak terjenguk-jenguk apatah lagi nak edit, pilih gambar, upload bagai. Sangat-sangat malas. Penyakit malas dah bertahun-tahun menyerang ni, entah bila sembuh. Sangat-sangat malas update blog dah sekarang but every once in a while I show up jugaklah. Hiks!

Saw (read: read) my previous posts.. I was so misery back then. Sekarang pun agaklah, but I am happier now compared to before. I am now free from all those bullshits, I am glad I finally have guts to fight for myself.

22 Februari 2017. Tarikh pengakhiran segalanya. Tapi saya akan cari masa lain untuk cerita apa sebenarnya yang telah berlaku. Macam yang saya pernah cakap, selalu cakap, sebelum ni. Satu hari nanti saya akan cerita. Satu hari nanti. And finally, masa tu hampir tiba. I need to cerita here, for myself. Untuk look back nanti what I've been through. 

I actually stop by just to say hi. Rindu blog. But I really need to go. I'll come back again soon. :)

Take care everyone!

0 Comments:

Post a Comment

You can freely :
1. Follow my blog. Usually I'll follow + comment back
2. I regularly checks my social network page and if you leave me your link, it would be easier for me to track you back and comment your blogpost in return.
3. Be nice.

Thanks for simply being here! *love*







original layout by bonjour heidi owned by Fina Sophie other by ArasuOnline dafont wish