2 orang sedang baca blog ini ♡ Sophiesm.Com








When no one is looking


you've found the correct
fina sophie



Sunshine!
Komen Bulan Ini


plan a trip with me

Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers


Finstagram


Since May 2006

Hit Counter




Entri Tiba-Tiba
Sunday, February 14, 2016 posted at 03:47 ♥

Finally hitting 'new post' button on Blogger. Mimpi apa entah.

Okey sebenarnya baru selesai siap kerja. Tidak pernah habis pun tapi decide yang lainnya setelkan besok. Rajin saya setakat 3AM tadi. Pastu tiba-tiba sedar saja eh tengah tulis blog?

Helo blog. It's been few months already. Disember dan Januari langsung tiada update. It's not that I do not do anything, in fact, these 2 months was one of those most roller coaster, exciting months and I took many pictures too! Lama sudah tidak ambil gambar banyak-banyak so that's why I consider I am doing pretty well for my early 2016. My previous years was way too dull.. Very stressful. :)

Happy new year 2016 and happy Chinese New Year!

Sebenarnya di lubuk hatiku yang paling dalam masih berhasrat satu hari nanti saya update blog ni on daily basis. Mungkin bermula minggu depan, atau bulan depan, atau tahun depan, atau esok. Eh esok? Atau yang paling kejam, lagi 10 tahun. Aktiviti terkini boleh tengok di instagram saya, though. I think the only social media saya update sekarang lebih kepada instagram (autopost di facebook). But seriously memang nak aktif blog balik, em but again everytime bukak blog pun memang kinda berjanji pada diri mau update selalu tapi end up, senyap sepi gelap gulita wahahah.

Lama tak blogwalk. Do people actually still blog? Jap. Yang betulnya, adakah orang-orang yang start berblog lebih kurang saya (around 2006) masih blog lagi sekarang? To name a few.. *sebut dalam hati* X) Okeylah almost 10 years blogging woi. Agaknya saya sorang saja yang masih macam ni.. T_T

Semalam first time nangis tengok main bola. Filem Olabola. Orang rekemen tengok, yours truly pun tengoklah walaupun nda paham pun selama ni tentang game bola. Bukan bola kinda girl. In fact bukan jenis bersukan pon. Hahah k random. Sekian post paling pertama untuk tahun 2016 yang random dan pointless ini. Tidak apalah, blog saja pon. Why some people take things so serious, tulis blog main format itu ini. I can start and end my entry however I want. I can italic, bold, underline etc wherever I want. I can write whenever I want and whatever I want. Tulis sajalah setakat mana yang nak kongsi kan.. Entah diorang. Eh diorang pula disalahkan. Siapa entah. Bye baik ku tinggalkan tulisan ini nanti makin merepek HAHAHAHA.

Jumpa lagi sepuluh tahun.

Labels: ,


1 Comments:

Blogger ztie said...

masih masih masih blogging~~ haha sila teruskan blogging plss.. and blogwalking

16 February, 2016 11:06  

Post a Comment

You can freely :
1. Follow my blog. Usually I'll follow + comment back
2. I regularly checks my social network page and if you leave me your link, it would be easier for me to track you back and comment your blogpost in return.
3. Be nice.

Thanks for simply being here! *love*







original layout by bonjour heidi owned by Fina Sophie other by ArasuOnline dafont wish