Pages

27 Ogos 2015

Thursday, August 27, 2015

My blog now back to normal again.

Sadly, muka sekarang adalah seperti mak .. okey upgrade sikitlah. KAK LAMPIR. Rambut kusut masai, mandi nda dari pagi (ya ko sorang saja wangi orang lain semua busuk kan (- -'), makan nda sempat rasa macam dua hari suda tidak makan, kain terbengkalai, Dom dan Daisy masih menunggu masa untuk dimandikan. Dengan berbulu mata tengok dua orang sibling sebelah bilik tu tengah bersiap buat recording baru. Berbulu woi. Tapi berbulu pun tapi buat hari ini adalah tidak berminat berbuat apa selain menselesaikan kerja yang ada ni.


Habislah ini malam kena gunting rambut time tidur sebab pos ini gambar :P


All of us the 5 sibling semua memang suka menyanyi (merdu tidak merdu belakang kira). Cuma yang adik lelaki sorang di belakang tu lain sikit. Suka compose lagu + his friends ada yang buat lagu. For fun. Macam underground-underground gitu. Agaknya. Tapi yang sengalnya sebab tak pernah ajak pula kami merekod dengan dia kann HAHAHA. Ceritanya tiba-tiba adik perempuan ni merekod lagu, sebab dulu pernah jadi background singer salah satu lagu diorang buat. Then bila siap, diorang tertarik dengan suara dia ni. So cipta lagi untuk suruh budak ni nyanyi. Hah. Free-free orang buatkan lagu. 

Tapi ko tak dengar lagi suara ai. Nangis 44 hari kau. Sebab merdu yang hamat. Ada ONG. Masalahnya bukan ong as in Chinese. Tapi ong lain. Ong apa? Ong Ong as in bunyi katak. Wakakakkk!

Dom dan Daisy. Perasan tidak saya ada sebut tadi? Ni new kitten adopted, nama canggih sikit kali ni. Yang jantan Dominique (sebab I suka tengok french bf Michelle Phan nama Dominique tuh) pastu yang betina nama Daisybella sebab I suka bunga daisy. Gambar nanti say pos sini, sebab malas rasa mengtransfer gambar-gambar sekarang ni. Sempat transfer gambar atas ni saja. Lepas tu malas. Okey yang ni memang malas buat masa sekarang. Tapi buat kerja lain ai rajin. X)

Actually by the time I'm writing this post, my work di laptop already done 100% after 2 days. Time to shake it shake it bersihkan bilik, cuci kain yang tidak berapa melonggok (kali ini) itu, isi perut, bagi kucing makan, MANDI T_T etc. Terlanjur merendam kain, terpaksa cuci juga. Kalau tidak, 3-4 minggu baru basuh kain HAHAH.

Alright! Nanti ai datang merepek-repek lagi. Bye. ;)

1 comment:

Thanks for simply being here! *love*

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS