2 orang sedang baca blog ini ♡ Sophiesm.Com








When no one is looking


you've found the correct
fina sophie



Sunshine!
Komen Bulan Ini


plan a trip with me

Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers


Finstagram


Since May 2006

Hit Counter




vain attempt
Thursday, February 26, 2015 posted at 17:22 ♥

Saya selalu rasa nak hias telefon cantik-cantik tapi atas sebab-sebab kurang kreativiti, tidak tahan lama, buat separuh jalan, dan sayang nak lekat-lekat benda mengarut atas telefon, hasrat tu terbantut. Nak beli, mahal. Nak buat sendiri, rasa tak ngam. Eheh. Dan ini adalah bukti :




Bukti : Sendu yang amat. Kahkah.

Mesti ada yang cakap, elehhh macam budak-budak. Lekat-lekat bagai. Ewwwwww I can't chewww.. Mohon pahami aku. Dulu zaman sekolah tak berapa nak colorful. Sebab favourite kaler hitam, sampai habis belajar dekat U pun masih minat hitam, boleh?? Haha. Kepala hotak berjambul dua sangat perangai dulu. Sekarang baru minat-minat benda shiny dan warna warni. Segar rasa bila tengok.

Once siap telefon ni dikerjakan, saya tengok rupa dah lebih kepada telefon yang dijangkiti virus diamond. Kalau permata tulen tidak apa, ini fake (- -") Ini namanya, nak cantik tapi end up berpenyakit. Err? Bought this 'virus' in Kaison, 1Borneo for RM1.90 only. 1 papan. Tapi tidak habis pun, tidak sampai separuh. Nanti buka balik pastu pasang lain, yang masih boleh lekat pergi lekat dekat dashboard kereta husband, boleh? Nangis husband kena buli. Nak biar, semak. Buka kang bini merajuk. Kahkah. Last-last buka balik sendiri. Bought another colorful beads from Mr DIY also in 1Borneo so bila-bila free atau saja nak hilang stress, boleh buat. Sekarang ni asal stress tahap menggelupur, tengok Runningman. Siapa sama, angkat tangan! Kerja gelak senyum-senyum kambing depan laptop. Kambing pun tak senyum macam tu. Bila asyik gelak, kreativiti dan otak semua tak berfungsi. Jadilah bimbo macam ni. Apapun tak boleh buat lol teori mengarut lupakan lupakan. For your info, koleksi episod Runningman dari 1 sampai latest 235 ibarat khazanah berharga dalam laptop ai. Once laptop hangkang, nangis ai nak download semua balik T_T

Masih guna telefon macam ni? Last December a friend from KL, Cuya come over to visit. Surprised she was tengok I masih guna telefon gini. Haha. Saya beli ni secondhand tahun lepas. Klasik atau ketinggalan zaman, be it. Yang penting waktu drive senang nak balas sms or even sambut call. Sms-sms dalam kereta, don't do this while you're driving kecuali anda boleh menaip tanpa typo tanpa tengok keypad telefon. 

Usaha : Failed. Tidak apa, tidak apa. Anggap saja percubaan dulu. Ambil feel :P

Labels:


0 Comments:

Post a Comment

You can freely :
1. Follow my blog. Usually I'll follow + comment back
2. I regularly checks my social network page and if you leave me your link, it would be easier for me to track you back and comment your blogpost in return.
3. Be nice.

Thanks for simply being here! *love*







original layout by bonjour heidi owned by Fina Sophie other by ArasuOnline dafont wish