2 orang sedang baca blog ini ♡ Sophiesm.Com








When no one is looking


you've found the correct
fina sophie



Sunshine!
Komen Bulan Ini


plan a trip with me

Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers


Finstagram


Since May 2006

Hit Counter




Task accomplished : Tukar beg rosak di Parkson
Thursday, January 08, 2015 posted at 15:47 ♥

Dari entri INI.

 The defect (pangkal tali)

So then 2 Januari lepas ke Kota Kinabalu (end up spend 5 days dekat KK) dan first thing to do of course tukar beg dulu. Post entri ni untuk share cara manatau ada yang nak tahu. Sharing is sexy katanya.

Yang penting masih berkeadaan baik sama macam mula-mula beli (plastik terbuka sikit tu tidak apa rasanya, saya return plastik balut ada buka sikit), resit masih simpan dan tidak lebih dari 7 hari. Masuk parkson terus pergi ke promoter yang jaga section beg tu (in my case, saya ke section Giossardi). Tunjuk resit tu dan bagitahu nak refund/return or exchange. Your choice. The promoter cek-cek beg dan before masuk stor untuk ambil new stock, she did ask if I want to change the color as well but I still nak peach. Then dah dapat, cek beg ganti, dan once agree, boleh bawa balik. No further step needed. Resit tu pun dia bagi balik. Urusan setakat dekat kaunter seksyen beg tu saja.

So for my 5 days in KK, ke hulu ke hilir bawa beg ni muehehe.


Okey cukuplah tayang-tayang tu. Bye.

Labels:


0 Comments:

Post a Comment

You can freely :
1. Follow my blog. Usually I'll follow + comment back
2. I regularly checks my social network page and if you leave me your link, it would be easier for me to track you back and comment your blogpost in return.
3. Be nice.

Thanks for simply being here! *love*







original layout by bonjour heidi owned by Fina Sophie other by ArasuOnline dafont wish