Wednesday, January 21, 2015

Japan Boat Takoyaki booth di 1Borneo Kota Kinabalu


Japan Boat Takoyaki di 1Borneo Kota Kinabalu. Lokasi di tengah-tengah antara KFC dan eskalator. 1 boat (3 bola) for  RM3.50, and 3 boat for RM10. Yummy especially if makan time panas-panas. Hence, ...... Erkkkkkk (sorry). Alhamdulillah selamat 2 boat masuk dalam perut. 1 more boat XD

Hygienic tau cara penyediaan diorang ni. Mulut siap tutup lagi. Pastu makanan diorang if lebih dari 10 minit (rasanya) tidak terjual, diorang akan dispose. Jual hanya yang fresh sahaja. Maksudnya? Bila ada orang baru masak. That's why kena tunggu agak lama especially bila queue panjang. Sila pasang mode I WILL SURVIVE on masuk dalam queue HAHAHA. Rasanya hari ni baru first time tengok queue tidak panjang sepanjang keluar masuk 1Borneo. Eheh..



Well. As per somebody ; A good snack when your girlfriend is hungry :P

Share:

1 comment:

  1. Enter your comment...halal ka takoyaki kat 1B tu..
    kenapa tak ada sijil jakim atau sticker halal

    ReplyDelete

Thanks for simply being here! *love*