Pages

The last chapter of 2014.

Wednesday, December 03, 2014

My first try using PicLab apps from the Playstore.
Picture taken using DSLR 600D at strawberry farm near Tangkuban Perahu, Bandung Indonesia.

December ; my favourite month. Biasanya bulan ni lah dapat cuti panjang-panjang time sekolah. Bulan ni antara bulan-bulan yang paling sejuk di Ranau. Bulan ni banyak rancangan best dekat TV (dulu bulan 12 menjelang krismas rajin duduk depan TV tengok cerita magic-magic haha), bulan ni juga bulan birthday. Dan bulan birthday my bestfriends dekat uni (nov & dec), dan bulan ni bulan self-reflection. Tengok balik apa yang aku dah buat dan dah capai sepanjang tahun. Walaupun tak pernah berazam secara serius. Biasalah, main banyak.

Itu dulu. Tahun ni lain. Something is just different tapi entah macamana nak cakap. Planning for something new for 2015 dan 2016. Dua tahun sekaligus. Hujung 2016, which is exactly 2 years from now, I'll turn 30.

See you at 'The Last Chapter of 2016' in 2 more years.


No comments:

Post a Comment

Thanks for simply being here! *love*

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS