2 orang sedang baca blog ini ♡ Sophiesm.Com








When no one is looking


you've found the correct
fina sophie



Sunshine!
Komen Bulan Ini


plan a trip with me

Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers


Finstagram


Since May 2006

Hit Counter




'Under construction' is now done.
Monday, October 20, 2014 posted at 15:09 ♥


Yeay! Ini kerja semalam. Alhamdulillah try and error dapat juga heheh. Orang lain guna new blogger template saya masih guna classic blogger so edit tu nak taknak kena guna coding. Dulu tiap kali edit blog ambil masa berhari-hari now senang sikit, sebab dah agak biasa. Dulu tu bila? Sejak mula blogging okey. Heh. What to do, I love Classic Blogger!  Dulu ada 1 sidebar saja, now welcome sidebar2. 


Old look


Btw patut saya di rumah sekarang ni, ada saudara meninggal. But.. T___T I cannot leave here as my husband is sick. Ibarat telan mati, luah pun mati. Sambil look after him sambil online.. Tidak salahkan.. Walaupun hati separuhnya ada di rumah. I wanna go home badly but I can't.. :'( 

Well. That's it for today.

Labels:


1 Comments:

Blogger Bibie Karim said...

Rajinnya ko mengedit guna coding. Aku dulu2 jak tu excited sekarang ni guna template yang dorang kasi sedia haha.

Btw, takziah to u & family. Al Fatihah.

21 October, 2014 15:51  

Post a Comment

You can freely :
1. Follow my blog. Usually I'll follow + comment back
2. I regularly checks my social network page and if you leave me your link, it would be easier for me to track you back and comment your blogpost in return.
3. Be nice.

Thanks for simply being here! *love*







original layout by bonjour heidi owned by Fina Sophie other by ArasuOnline dafont wish