Monday, October 20, 2014

'Under construction' is now done.


Yeay! Ini kerja semalam. Alhamdulillah try and error dapat juga heheh. Orang lain guna new blogger template saya masih guna classic blogger so edit tu nak taknak kena guna coding. Dulu tiap kali edit blog ambil masa berhari-hari now senang sikit, sebab dah agak biasa. Dulu tu bila? Sejak mula blogging okey. Heh. What to do, I love Classic Blogger!  Dulu ada 1 sidebar saja, now welcome sidebar2. 


Old look


Btw patut saya di rumah sekarang ni, ada saudara meninggal. But.. T___T I cannot leave here as my husband is sick. Ibarat telan mati, luah pun mati. Sambil look after him sambil online.. Tidak salahkan.. Walaupun hati separuhnya ada di rumah. I wanna go home badly but I can't.. :'( 

Well. That's it for today.
Share:

1 comment:

  1. Rajinnya ko mengedit guna coding. Aku dulu2 jak tu excited sekarang ni guna template yang dorang kasi sedia haha.

    Btw, takziah to u & family. Al Fatihah.

    ReplyDelete

Thanks for simply being here! *love*