2 orang sedang baca blog ini ♡ Sophiesm.Com








When no one is looking


you've found the correct
fina sophie



Sunshine!
Komen Bulan Ini


plan a trip with me

Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers


Finstagram


Since May 2006

Hit Counter




Oh 'roller coaster'
Wednesday, October 29, 2014 posted at 13:24 ♥

Helo here again. Siapa dah tengok latest Runningman ep.218? Kalau belum tengok cepat sebab best. Last 3-4 episode of Runningman for me adalah menyeronokkan. Lagipun my bias, Kwang Soo menang kali ni (ops spoiler). My other bias is Gary and Jihyo dan eh I like all the members lah but I think I prefer Kwang Soo's winning in individual race especially. Haha!

Life sekarang macam roller coaster. As much as I loath roller coaster ride, I also dislike (dislike k bukan hate) the momentum of my current life. There's something I wish I could just be honest and tell everything here, but haha of course I can't. Too public, too many eyes.. But those who are really close to me know why - or at least, understand why. Because now I stopped elaborate too much about my feeling.




Well. On Facebook, or Instagram, or blog, or any social media, you only see one's highlight reel, while they live the entire scene. No one knows what's behind those big grins.

Anyhow!

Beberapa minggu lepas gempar tentang kes bunuh seorang guru di Kundasang dan suspek utama semuanya berasal dari kejiranan kami di Kundasang. The point is, mereka ini samada terdesak untuk merompak untuk dapatkan dadah ataupun sememangnya waktu itu sedang berada di bawah pengaruh dadah. Arwah mungkin dibunuh sebab arwah kenal suspek dan mungkin juga melawan, considering arwah stabbed few times on the face. Al-Fatihah untuk arwah.. Waktu tu kami baru beberapa hari di Indonesia dan on the day we arrived Kuala Lumpur dan belum sempat pulang Kundasang (kami pulang 3 days after di KL), polis dah jumpa suspek.

Sure it scare people around Ranau and Kundasang for those few days, up til now. No place is too safe nowadays. Please note, kes bunuh bukan kes yang biasa di Ranau dan Kundasang.

Beberapa kali terserempak dengan kereta polis di sini dan berlegar area Pekan Kundasang juga. Dan semua terjawab bila dapat tahu dari ibu mentua yang polis Ranau sekarang sedang dalam operasi besar-besaran menangkap penagih yang banyak spreads di Kundasang dan siapa-siapa yang berkaitan dengan dadah untuk membantu siasatan. And to my surprise, the newly wed (the groom is husband's friend) I jadi jurukamera that day have been arrested, suami isteri positive dadah. Padahal majlis nikah diorang baru dua minggu lebih lepas. Still remember all the families' faces,  I even spotted one of the bridesmaids look exactly like Fasha Sanda. I guess suspek utama kes bunuh yang tertangkap hari tu jadi kunci, polis siasat habis-habisan punca dari akar umbi dan paksa suspek mention any name, as much as possible. That's why, banyak kena tangkap sekarang, as per mother in law.

Seriously hearing about more and more about dadah and the consequences terus rasa goosebumps. Pesanan pada adik-adik di luar sana. Mahupun yang tua pun ada juga mudah terpengaruh. Jadilah orang yang berguna. Jika bukan pada orang lain pun, sekurang-kurangnya berguna pada diri sendiri. kalau tidak menyenangkan orang pun, sekurang-kurangnya tidak menyusahkan dan terlibat dengan benda-benda macam ni.

Apapun, today and days before might be a history. As I said before, I want to live, and I choose to live a life worth writing for. Even if it's dull. Even if it's just about walking down a street. It's start from deep within. A happy soul. I want to write with a full heart, again. And to live my life to the fullest, again. Getting rid this lifeless eyes and fragile scared heart.

Okey gotta go. *wink*

Labels:


0 Comments:

Post a Comment

You can freely :
1. Follow my blog. Usually I'll follow + comment back
2. I regularly checks my social network page and if you leave me your link, it would be easier for me to track you back and comment your blogpost in return.
3. Be nice.

Thanks for simply being here! *love*







original layout by bonjour heidi owned by Fina Sophie other by ArasuOnline dafont wish