2 orang sedang baca blog ini ♡ Sophiesm.Com








When no one is looking


you've found the correct
fina sophie



Sunshine!
Komen Bulan Ini


plan a trip with me

Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers


Finstagram


Since May 2006

Hit Counter




No point pun. Membebel saja.
Wednesday, October 29, 2014 posted at 22:52 ♥

Mesti bosan kan masuk blog ni terlalu perempuan sangat. Sana sini pink, tidak cukup dengan itu ada signboard I believe in pink pulak. Hambik kau. Mood malam ni rasa nak tukar warna. Warna yang tidak pernah diminati, baju pun tiada kaler hijau because green makes you fat!*feeling Kareena Kapoor dalam Khabi Khushi Khabi Gham*. Warna sebelum ni code #CD8C95. Macam biasalah ikut mood. Esok-esok mungkin warna lain. Minggu depan tukar perabot lagi. Tahun depan tukar domain pulak. 5 minit lepas tu mungkin blog dah tak wujud ehhh gurau kasar nampak.

No point pun post ni. Don't you know I am a queen of NO POINT? Ahahah! Entri blog awal-awal berblog ala-ala macam ni lah. Sudahlah singkat lepas tu entah apa kau membebel sana syok sendiri. Dah memang tulis blog style syok sendiri. Buat lawak sendiri ketawa. Pasang lagu di blog pastu sendiri play padahal boleh dengar mp3 lagu yang sama dah save dalam laptop, lol *not laughing*. (baca : lol)

As for my travelogue, I wanna take my ownnnn sweeeettt timeeee to finally start writing. Tapi tidaklah lama sangat. Sekejap lagi. Sekejappp lagi. Tapi entahlah macamana terma dan syarat untuk 'sekejap lagi' si Fina ni kan. Ahahah! Baik, I have to go. Bye.

Labels:


0 Comments:

Post a Comment

You can freely :
1. Follow my blog. Usually I'll follow + comment back
2. I regularly checks my social network page and if you leave me your link, it would be easier for me to track you back and comment your blogpost in return.
3. Be nice.

Thanks for simply being here! *love*







original layout by bonjour heidi owned by Fina Sophie other by ArasuOnline dafont wish