2 orang sedang baca blog ini ♡ Sophiesm.Com








When no one is looking


you've found the correct
fina sophie



Sunshine!
Komen Bulan Ini


plan a trip with me

Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers


Finstagram


Since May 2006

Hit Counter




Blog Planner!
Thursday, October 16, 2014 posted at 12:00 ♥

Aku bukan blogger famous. This blog is famous only in my heart. (- -')

Sesungguhnya aku tidak ingat di mana aku menjumpai ini. Sekitar awal tahun telah mengoogle dan google dan tiba-tiba ada. Heheh *gelak tak memasal* Tapi kalau google 'weekly blog planner' confirm jumpa dan ada banyak lagi pilihan. Untuk template ni saya ada printable version. Bawah ni screenshot saja, but yes surely walaupun tak pernah guna tapi reading the content I feel organized tiba-tiba XD

Good for bloggers yang teratur entrinya. Macam lifestyle blogger gitu. Bukan untuk saya, I think. Sebab I tulis caca merba.




Nice kan. Anyway ada satu lagi tips, tapi saya sendiri tidak buat lagi sebab have no time, but I'll share later. Ubat untuk blogger yang no idea nak post apa dalam blog. Bila penyakit blank tak tahu nak tulis apa. Hehehe.. Coming up nanti. I mean naaaaaaaaaanti XD


Note : Sorry for previous post if I'm being too offensive. But that's what I feel right now.

Labels:


1 Comments:

Blogger Bbwana adienia said...

Bagus la perkongsian ni..tq fina

16 October, 2014 14:28  

Post a Comment

You can freely :
1. Follow my blog. Usually I'll follow + comment back
2. I regularly checks my social network page and if you leave me your link, it would be easier for me to track you back and comment your blogpost in return.
3. Be nice.

Thanks for simply being here! *love*







original layout by bonjour heidi owned by Fina Sophie other by ArasuOnline dafont wish