Pages

Goodbye Blog, NOT.

Tuesday, August 26, 2014

Last post was on June. Hek eleh. Baru 2 bulan. Apa pasal tidak 5 tahun baru muncul. Hehe. Hampir lagi blog ni dah tak wujud. Separuh-separuh macam nak stop tapi, sayang sangat, after years dan banyak kenangan diabadikan, takkan nak stop sekarang. Walaupun I only write craps, yeah why stop... *tanya diri sendiri*

Tiada yang menarik sangat untuk dikongsikan. Cuma bila blog 'hilang dari radar' itu hari saya langsung kaget! Tapi sekejap saja hilangnya. Ditarik balik oleh pengurus blog ini. Been using for years but it's not me yang tiap tahun renew domain dotcom. Bila hilang blog kejap terus rasa kehilangan. Terus rasa nak janji nak update hari-hari. Tapi tak mungkinlah dapat update hari-hari sekarang ni. My life is so occupied, selain tak ada modal, tak ada idea, tak ada hati dan tak ada masa, saya juga tak ada inspirasi. Nothing excites me more, as things used to. Remember the me who gets excited too easily, I often smile at passerby. I even laugh at falling leavessss.. That one die already. Then it's true, those who 'have' doesn't means they're 'full'. Those without, doesn't mean they're 'empty'. Dan seperti biasa slogan blog ni adalah 'Kau Baca, Biar Aku Sorang Saja Yang Paham'.

Tengoklah nanti bila terinspired, nanti updatelah. I don't want to end up staring hours at blank page in front of me. Semua perkara terngiang-ngiang di telinga, terkenang-kenang dalam kotak fikiran - Tapi untuk menzahirkan dalam bentuk tulisan adalah bukan senang. Also don't want to write stuff for hours and end up backspace it all.

Banyak lepak di instagram sekarang ni. @finasophie. Membebel pun banyak. But deep inside it's nothing compared to the feeling of writing in blog. Blog, I really miss you. The good old days when I have you as my bestfriend.

I wish I could write more.. I don't know if there's any reader left.

No comments:

Post a Comment

Thanks for simply being here! *love*

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS