Sunday, August 31, 2014

Compiled Picture Quotes about Travel

Helo my dear drugs, how are you doing? I wish to feed myself with drugs today.

Okey dah. Main drags drugs drigs pulak dah. I'm just joking. I call my blog as my drugs sometimes don't you knoww.. Because this is one of those things that make me happy, from deep within. :) Am not gonna talk much but today I might flood your dashboard with interesting pictures (at least for me) I saved from various sites, for every hour haha.. It's end of the month, time to clean up everything in my lappy. Here goes.. Quotes about travel.













Share:

Wednesday, August 27, 2014

Hutang entri.


What you say??!

And it's been two months and I haven't share anything to you (blog) yet about my trip to Northern Malaysia and Southern Thailand last June, but now already preparing for my trip to Indonesia end of next month. Bukan masa yang berlalu sangat cepat, tapi saya yang bertangguh-tangguh. I feel so sorry now ; I blame myself for abandoning this blog too long. For never keeping my promises.. (- -')

Really, am sorry..
I'll try to find time soon. Sayang kalau biar berlalu macam tu saja. Without records. Seriously I might as well letak blogging ni dalam daily schedule lepas ni XD

June trip : Packing tips, Day 1 until Day 9, lepas tu 5 hotels yang kami plan pergi each lain-lain entry, overall budget, tips, every places Penang, Langkawi, Krabi, Hatyai. See banyaknya hutanggg.. Seteghess! *feeling Lisa Surihani*

Oh gotta run.
Share:

Tuesday, August 26, 2014

Goodbye Blog, NOT.

Last post was on June. Hek eleh. Baru 2 bulan. Apa pasal tidak 5 tahun baru muncul. Hehe. Hampir lagi blog ni dah tak wujud. Separuh-separuh macam nak stop tapi, sayang sangat, after years dan banyak kenangan diabadikan, takkan nak stop sekarang. Walaupun I only write craps, yeah why stop... *tanya diri sendiri*

Tiada yang menarik sangat untuk dikongsikan. Cuma bila blog 'hilang dari radar' itu hari saya langsung kaget! Tapi sekejap saja hilangnya. Ditarik balik oleh pengurus blog ini. Been using for years but it's not me yang tiap tahun renew domain dotcom. Bila hilang blog kejap terus rasa kehilangan. Terus rasa nak janji nak update hari-hari. Tapi tak mungkinlah dapat update hari-hari sekarang ni. My life is so occupied, selain tak ada modal, tak ada idea, tak ada hati dan tak ada masa, saya juga tak ada inspirasi. Nothing excites me more, as things used to. Remember the me who gets excited too easily, I often smile at passerby. I even laugh at falling leavessss.. That one die already. Then it's true, those who 'have' doesn't means they're 'full'. Those without, doesn't mean they're 'empty'. Dan seperti biasa slogan blog ni adalah 'Kau Baca, Biar Aku Sorang Saja Yang Paham'.

Tengoklah nanti bila terinspired, nanti updatelah. I don't want to end up staring hours at blank page in front of me. Semua perkara terngiang-ngiang di telinga, terkenang-kenang dalam kotak fikiran - Tapi untuk menzahirkan dalam bentuk tulisan adalah bukan senang. Also don't want to write stuff for hours and end up backspace it all.

Banyak lepak di instagram sekarang ni. @finasophie. Membebel pun banyak. But deep inside it's nothing compared to the feeling of writing in blog. Blog, I really miss you. The good old days when I have you as my bestfriend.

I wish I could write more.. I don't know if there's any reader left.
Share: