2 orang sedang baca blog ini ♡ Sophiesm.Com








When no one is looking


you've found the correct
fina sophie



Sunshine!
Komen Bulan Ini


plan a trip with me

Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers


Finstagram


Since May 2006

Hit Counter




Bahagian aku.
Friday, June 27, 2014 posted at 16:35 ♥

Sedihnya ya Allah.. Oh Tuhan berikanlah akuuu kekuatan menempuhi dugaanmuuu.. Eceh sempat nyanyi pulak. Am now at library Ranau sorang-sorang siapa nak temankan meh tapi saya dah pulang lah ahaha.

Wow rindunya menulis di blog. Tidak sangka I am still going strong here walaupun dah jarang-jarang, but I think I will never stop. Unless I stop breathing la. Will I end my story being happy? Or forever being saddy. Pantun tak jaddy.

Saya insan yang sangat banyak kekurangan. Bila diri ini sudah tidak mampu diterima.. Apakan daya. Tak ada guna nak berkabung untuk apa yang sudah terjadi. Saya anggap ini cerita saya dari Allah.Ini bahagian yang Allah bagi untuk aku. Bukan bermaksud selama ini tidak cukup kuat, tapi lepas ni apa-apa juga yang terlepas dan tersiapkan untuk aku, aku redhakan dan gagahkan.

Crying too much is not cool.

Labels:


0 Comments:

Post a Comment

You can freely :
1. Follow my blog. Usually I'll follow + comment back
2. I regularly checks my social network page and if you leave me your link, it would be easier for me to track you back and comment your blogpost in return.
3. Be nice.

Thanks for simply being here! *love*







original layout by bonjour heidi owned by Fina Sophie other by ArasuOnline dafont wish