Pages

JB + USS Trip : End of Day 2 (Part 8)

Wednesday, April 09, 2014

So lepas dua kali round USS, akhirnya kami keluar for good. Kaki dah lenguh, jom ambil angin dekat luar pula. Suasana sekeliling dah lengang. Orang ada sikit-sikit saja. Tidak sebanyak waktu mula-mula sampai pagi tadi.






Jom ambil angin dekat hujung sana tu ;)

Tengah duduk atas tangga


Time to go. Bye!



Ambik seat paling belakang sama macam waktu datang tadi.

That night nothing much, just pergi Pasar Karat as husband's wish. Dunno what to buy so I decided to buy foods. I beli mini cakes (mini pavlova, chocolate moist, red velvet cheese) dan Durian Crepe. Husband beli jersey JDT, beli 2ndhand Samsung + aksesori. Shoppingnyaaa.. I was a bit disappointed sebenarnya sebab last night saya ada nampak tshirt ILOVESG. Malam ni dah tak ada. That one yang I nak beli sangat. Kecewa (- -') Husband cakap ala boleh beli tempat lain atau order online. But it's not the sameee. Why? Sebab I tak beli dekat Singapore sebab mahal so decide beli dekat JB lagipun berjiran saja kan. ILOVEJOHOR pun I cari juga sebenarnya tapi tiada yang simple design IHEART tu. Hmm. Maybe tiada rezeki. Just for my own collection.


End of Day 2 :)

READ NEXT ON PART 9

1 comment:

  1. nanti kalau i pi bazar karat i carikan tshirt I LOVE I LOVE tu for u ye..... =)

    ReplyDelete

Thanks for simply being here! *love*

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS