2 orang sedang baca blog ini ♡ Sophiesm.Com








When no one is looking


you've found the correct
fina sophie



Sunshine!
Komen Bulan Ini


plan a trip with me

Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers


Finstagram


Since May 2006

Hit Counter




JB + USS Trip : End of Day 2 (Part 8)
Wednesday, April 09, 2014 posted at 07:30 ♥

So lepas dua kali round USS, akhirnya kami keluar for good. Kaki dah lenguh, jom ambil angin dekat luar pula. Suasana sekeliling dah lengang. Orang ada sikit-sikit saja. Tidak sebanyak waktu mula-mula sampai pagi tadi.






Jom ambil angin dekat hujung sana tu ;)

Tengah duduk atas tangga


Time to go. Bye!



Ambik seat paling belakang sama macam waktu datang tadi.

That night nothing much, just pergi Pasar Karat as husband's wish. Dunno what to buy so I decided to buy foods. I beli mini cakes (mini pavlova, chocolate moist, red velvet cheese) dan Durian Crepe. Husband beli jersey JDT, beli 2ndhand Samsung + aksesori. Shoppingnyaaa.. I was a bit disappointed sebenarnya sebab last night saya ada nampak tshirt ILOVESG. Malam ni dah tak ada. That one yang I nak beli sangat. Kecewa (- -') Husband cakap ala boleh beli tempat lain atau order online. But it's not the sameee. Why? Sebab I tak beli dekat Singapore sebab mahal so decide beli dekat JB lagipun berjiran saja kan. ILOVEJOHOR pun I cari juga sebenarnya tapi tiada yang simple design IHEART tu. Hmm. Maybe tiada rezeki. Just for my own collection.


End of Day 2 :)

READ NEXT ON PART 9

Labels: ,


1 Comments:

Blogger cikpia said...

nanti kalau i pi bazar karat i carikan tshirt I LOVE I LOVE tu for u ye..... =)

09 April, 2014 10:47  

Post a Comment

You can freely :
1. Follow my blog. Usually I'll follow + comment back
2. I regularly checks my social network page and if you leave me your link, it would be easier for me to track you back and comment your blogpost in return.
3. Be nice.

Thanks for simply being here! *love*







original layout by bonjour heidi owned by Fina Sophie other by ArasuOnline dafont wish