2 orang sedang baca blog ini ♡ Sophiesm.Com








When no one is looking


you've found the correct
fina sophie



Sunshine!
Komen Bulan Ini


plan a trip with me

Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers


Finstagram


Since May 2006

Hit Counter




USS trip ; Teaser
Friday, February 21, 2014 posted at 14:30 ♥

Assalamualaikum hai! Very awkward nak mula menulis balik since all I do recently is using my brain endlessly and hectically I barely have thorough rest. Putting those thoughts into words now allow me to slow down. Terlalu banyak benda dalam fikiran sekarang ni. Baru setelkan satu benda satu hal lain lagi datang. Tak tahulah nak explain macamana but overall that is all that prevent me to update here more usual. Dulu waktu malamlah masa untuk menghapdet, tapi sekarang ni aktiviti malam before tidur adalah bergelumang dengan kertas-kertas kerja ataupun paling selalu, layan Runningman. Ni pun kalau habis kerja jap lagi ada jugak yang layan Runningman ni.

Here's a teaser for you, kira macam janji sooner or later will update tentang trip g USS hari tu. 11-13 Feb 2014. Baru sekarang dapat pos sebab balik saja kena handle trip until 20th Feb. ;)







Sampai sini dulu, will update more just wait okey?

Teaser
JB + USS Trip Part 1
JB + USS Trip Part 2
JB + USS Trip Part 3
JB + USS Trip Part 4 
JB + USS Trip Part 5
JB + USS Trip Part 6
JB + USS Trip Part 7

Labels: ,


0 Comments:







original layout by bonjour heidi owned by Fina Sophie other by ArasuOnline dafont wish