2 orang sedang baca blog ini ♡ Sophiesm.Com








When no one is looking


you've found the correct
fina sophie



Sunshine!
Komen Bulan Ini


plan a trip with me

Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers


Finstagram


Since May 2006

Hit Counter




It's time to say good bye.
Thursday, January 02, 2014 posted at 09:55 ♥

Should have published this in 31/12/2013 :*

Saya rasa agak excited melihat angka hujung pada tarikh telah bertukar kepada 14. Nak buat flashback balik tentang apa yang berlaku sepanjang tahun 2013, tapi rasanya previous entry already summed up quite everything. 2013 is all about work seriously blerghhh but tak boleh mengeluh kerana itu sumber pendapatan. Bersyukurlah nak, kerana masih ada kudrat. Ada hikmahnya kontrak habis, boleh rehat. Ya rehat. Kerana kudrat fizikal, mental dan emosi untuk 2014 adalah lebih kepada sesuatu yang saya suka. Menjaga diri sendiri, menjaga suami dan bisnes baru yang saya dan suami telah plan (dan actually dah start) sejak Oktober 2013.

Anyway. Time had moved but I am still going to talk about things happen to me in 2013. No pictures, sorry. Memorycards hilang.



Januari - Februari 2013. Still going through the hassle massle with wedding thingy. Engaged on September 2012, sejak tu mula buat persiapan. Last minute banyak sangat benda nak urus sampai terkejar-kejar. Because we did almost everything on our own. Rasanya sampai sekarang tak hapdet habis pasal majlis kahwin. Gambar-gambar kahwin semua hilang kecuali yang sempat saya upload dalam Facebook. Sedih betullah. But never mind. I tak amik pusing sangat sebab boleh lagi amik pictures banyak-banyak pun hehehe. Age reduced by 10 years. Terutama 1-3 hari sebelum majlis. Even waktu duduk atas pelamin tu mula-mula risau tengok ahli family ke sana ke mari. Rasa macam nak tolong dekat bawah tu sebab even family tapi jarang campur sangat, saya selalu bawa hal sendiri so rasa segan jugala  :*

Gambar siap ada tangan pengapit lagi. Hahaha. Setakat apa saja yang adalah. Softcopy semua dah hilang. Sobs.


02.01.2014. Maknanya tidak lama lagi mencecah 10.02.2013. MAKNANYA tidak lama lagi genap setahun usia perkahwinan kami mencecah satu tahun. Baru setahun tapi macam-macam dah kami lalui.. T_T

Februari - Disember 2013. I don't know. Lebh 50% dari apa yang terjadi saya dah lupa. 2013 isn't a very nice year to me. Not nice at all. Okey I better stop. Sebab selain dari yang di atas, rasanya my life is a bit dull. All work, really.

New resolution - err scratch that. My LIFETIME RESOLUTION is to be happy. That's it.

Tahun ni saya nak hepi-hepi saja. No crying. :)

I know I am not being specific this time but, all I want to do is to bid goodbye to the current me and welcome the original me. The happy-carefree-determined version.


1 Comments:

Blogger Bbwana adienia said...

salam..

selamat tahun baru 2014..moga tahun ni lebih bermakna dan lebih baik dari tahun sebelumnya..apapun, cantinya gambar kahwin..

02 January, 2014 12:37  

Post a Comment

You can freely :
1. Follow my blog. Usually I'll follow + comment back
2. I regularly checks my social network page and if you leave me your link, it would be easier for me to track you back and comment your blogpost in return.
3. Be nice.

Thanks for simply being here! *love*







original layout by bonjour heidi owned by Fina Sophie other by ArasuOnline dafont wish