2 orang sedang baca blog ini ♡ Sophiesm.Com








When no one is looking


you've found the correct
fina sophie



Sunshine!
Komen Bulan Ini


plan a trip with me

Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers


Finstagram


Since May 2006

Hit Counter




Cerita tentang life yang tidak organized.
Friday, January 24, 2014 posted at 10:34 ♥

If ada satu hari lazy lazy malas nak update schedule, jadiklah macam ni. Terus jadi tak organized sebab lambat catch up. Aku ni tak boleh. Jenis malas iya, rajin pun iya. Satu minggu kena ada 1 hari malas, kalau 24 jam siang malam 7 hari seminggu alamatnya akan jatuh sakit. Tak tahulah orang lain, tapi badan saya memang macam tu. T_T

I'm on this one business, and lately banyak sangat sambutan walaupun baru start hujung tahun lepas itu pun secara tak sengaja. Later on will reveal our first customer. Istimewa tu. First customer yo.

Tiap hari ada saja yang contact. Schedule bulan Januari hingga Mac 2014 hampir penuh. Ni pun orang dah start tempah untuk Mei hingga Disember. In just 3 days, my to-do list dah tambah ke 3 page. Pukul 11 pagi karang buka Whatsapp dan sabarlah tengok berduyun-duyun text masuk. Alhamdulillah.. Cerita banyak sangat tak boleh dekat sini. Mungkin dah ramai yang tahu. Cuma sekarang masih lagi bertatih dan belajar, bila dah sedia dan dah ada blog khas, page or anything business related thingy baru open here. Cita-cita nak letak link dekat blog ini tapi nantilah. Still lots more work to do. 

No.. Still cannot afford to hire staff, but surely I need somebody to help me out. Yang lebih macam secretary. Perempuan. Ranau. Ada?

Sebab kerja agak memenatkan. Mesti buat urgent tapi otak ada satu saja. Tangan ada 2 saja. Kaki pun ada dua saja. Okey saya tak expect ada yang reply dekat sini. Komen? Not here but sms/whatsapp komenkomen anda ke 01114811464.

What the.




0 Comments:







original layout by bonjour heidi owned by Fina Sophie other by ArasuOnline dafont wish