2 orang sedang baca blog ini ♡ Sophiesm.Com








When no one is looking


you've found the correct
fina sophie



Sunshine!
Komen Bulan Ini


plan a trip with me

Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers


Finstagram


Since May 2006

Hit Counter




Bla bla bla
Wednesday, December 11, 2013 posted at 18:05 ♥

Terkesan bila dengar lagu-lagu lama especially zaman waktu rajin dengar lagu dulu atau lebih dikenali sebagai zaman setadi. Layan lagu indon banyak. Melayu inggeris semua i bantai. Lagi-lagi time form 4. Hindi, Jepun, Cina, Spanish semua dengar. Haha. Sekarang ni? Lagu baru banyak ai tak hafal. Lihat ayat tersebut. Bukan tak tahu, tau. Tak hafal saja. Wakakak. Harap dengar radio 20 minit waktu tengah drive pergi balik kerja sajalah baru tahu lagu mana yang tengah in. Ada yang best, ada yang biasa-biasa, ada yang tak best. Lagu mengarut pun banyak. Tapi lagu mengarut okey sebab takkan asyik nak serius kan.

Siapa yang dah pernah dengar lagu 'macam comel je macam cantik je'? Bolehlah agak catchy lagu ni. Saya start dengar di radio hari Sabtu lepas. Seriously jadi lagu? Did they give that macam-cantek girl some kind of royalty? Whateverla. Janji that girl memang cantik. Silap cuma yang dia bagi tayang satu dunia macam tu dah kenapa rite.. Haha. Dah tau dah orang Malaysia ni sensitippp... Sikit-sikit sensitip. Sikit-sikit. Tapi part buat lawak pun best juga. Haha..

Okey meh layan lagu autoplay dalam blog ni. :)






Labels:


0 Comments:

Post a Comment

You can freely :
1. Follow my blog. Usually I'll follow + comment back
2. I regularly checks my social network page and if you leave me your link, it would be easier for me to track you back and comment your blogpost in return.
3. Be nice.

Thanks for simply being here! *love*







original layout by bonjour heidi owned by Fina Sophie other by ArasuOnline dafont wish