Pages

Bla bla bla

Wednesday, December 11, 2013

Terkesan bila dengar lagu-lagu lama especially zaman waktu rajin dengar lagu dulu atau lebih dikenali sebagai zaman setadi. Layan lagu indon banyak. Melayu inggeris semua i bantai. Lagi-lagi time form 4. Hindi, Jepun, Cina, Spanish semua dengar. Haha. Sekarang ni? Lagu baru banyak ai tak hafal. Lihat ayat tersebut. Bukan tak tahu, tau. Tak hafal saja. Wakakak. Harap dengar radio 20 minit waktu tengah drive pergi balik kerja sajalah baru tahu lagu mana yang tengah in. Ada yang best, ada yang biasa-biasa, ada yang tak best. Lagu mengarut pun banyak. Tapi lagu mengarut okey sebab takkan asyik nak serius kan.

Siapa yang dah pernah dengar lagu 'macam comel je macam cantik je'? Bolehlah agak catchy lagu ni. Saya start dengar di radio hari Sabtu lepas. Seriously jadi lagu? Did they give that macam-cantek girl some kind of royalty? Whateverla. Janji that girl memang cantik. Silap cuma yang dia bagi tayang satu dunia macam tu dah kenapa rite.. Haha. Dah tau dah orang Malaysia ni sensitippp... Sikit-sikit sensitip. Sikit-sikit. Tapi part buat lawak pun best juga. Haha..

Okey meh layan lagu autoplay dalam blog ni. :)






No comments:

Post a Comment

Thanks for simply being here! *love*

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS