Pages

Samsung Note 3 in Blushing Pink or Samsung Galaxy Note 1 in Hot Pink?

Wednesday, September 25, 2013

Akhirnya. Sampai jugak. Akhirnyaaaaa. Samsung Galaxy Note 1 in Pink, indeed, limited edition one. Here. Too big for me but it's okey, I love the functions. Macam biasalah, I tak cerewet sangat. Selain Xperia Z series, I rasa dari Samsung I paling suka Samsung Note series. Note 3 yang baru keluar tu confirm lagi best dari Note 1 right? But mahal sangat if nak beli. Cuma ini yang ai termampu. Note 3 nanti-nanti saja after dah turun price sikit. Lagipun highspec sangat buat apa. For me yang suka tulis notes, blogs, etc etc memang sesuai pakai telefon ni. Tada!






Ini picture dari google. Cantik sikit nampak :P



Time ambik parcel ni dari pejabat pos, ada satu kejadian lucu tapi nantilah ai cerita dalam blog. Cerita dekat husband dulu ihikkss :P

Dengan in secara rasmi, saya umumkan list dalam wishlist 'Samsung Note in Pink' telah menjadi kenyataan! Walaupun tidak gah, tapi saya tetap bersyukur ini atas usaha sendiri. Alhamdulillah :)

No comments:

Post a Comment

Thanks for simply being here! *love*

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS