2 orang sedang baca blog ini ♡ Sophiesm.Com








When no one is looking


you've found the correct
fina sophie



Sunshine!
Komen Bulan Ini


plan a trip with me

Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers


Finstagram


Since May 2006

Hit Counter




Samsung Note 3 in Blushing Pink or Samsung Galaxy Note 1 in Hot Pink?
Wednesday, September 25, 2013 posted at 16:56 ♥

Akhirnya. Sampai jugak. Akhirnyaaaaa. Samsung Galaxy Note 1 in Pink, indeed, limited edition one. Here. Too big for me but it's okey, I love the functions. Macam biasalah, I tak cerewet sangat. Selain Xperia Z series, I rasa dari Samsung I paling suka Samsung Note series. Note 3 yang baru keluar tu confirm lagi best dari Note 1 right? But mahal sangat if nak beli. Cuma ini yang ai termampu. Note 3 nanti-nanti saja after dah turun price sikit. Lagipun highspec sangat buat apa. For me yang suka tulis notes, blogs, etc etc memang sesuai pakai telefon ni. Tada!






Ini picture dari google. Cantik sikit nampak :P



Time ambik parcel ni dari pejabat pos, ada satu kejadian lucu tapi nantilah ai cerita dalam blog. Cerita dekat husband dulu ihikkss :P

Dengan in secara rasmi, saya umumkan list dalam wishlist 'Samsung Note in Pink' telah menjadi kenyataan! Walaupun tidak gah, tapi saya tetap bersyukur ini atas usaha sendiri. Alhamdulillah :)

Labels:


0 Comments:

Post a Comment

You can freely :
1. Follow my blog. Usually I'll follow + comment back
2. I regularly checks my social network page and if you leave me your link, it would be easier for me to track you back and comment your blogpost in return.
3. Be nice.

Thanks for simply being here! *love*







original layout by bonjour heidi owned by Fina Sophie other by ArasuOnline dafont wish