Pages

Design header blog Sophiesm.Com by Sheda Ucu

Thursday, September 26, 2013

Just a quick update. Current blog header Sophiesm.Com telah di-design oleh cik Sheda Ucu. Sekali dengan tolong letakkan iklan nuffnang. Thank you sis! Nak mintak tolong design blog boleh contact beliau. Ikut macamana yang korang nak, warna tema etc. Senang deal sebab berpengalaman. Untuk tempahan, contact beliau dekat sini (FB) pun boleh. Seronok minta design sesama perempuan. Dia faham apa kita nak hihi. Lagipun blog readers I semua perempuan, and I like when it's allllllll girl. I love the feeling macam kita buat girl talk. Haha. Okey later!


4 comments:

  1. Fina... Blog ni cantik! Baru sempat jenguk. Ingatkan tak siap lagi. Suka laaa blog ko ni!

    Ehh memang dia amik tempahan untuk designkan blog ni eh?? Nak buat jugak laa.. takyah pening2 lagi..

    ReplyDelete
  2. AuraFIza,
    hehe tq tq. yeap amik, byrn pun affordable la. template ni sy modify sndiri. amik dr blogskin. if nak buat minta tlg cik sheda pun berbaloi gak takyah pning2 kpla huhu. gtau je mcmna ko nak n cth blog yg ko suka. g blog dia ada byk cth header template etc.. hehe.. sy amik buat header sj. huhu

    ReplyDelete
  3. Okeh noted! Thanks for the info. Ni lah masa yang ditunggu2.. Kalo nak buat sendiri, tak tau la berapa tahun lg.. Haha..

    Tq Fina! :)

    ReplyDelete

Thanks for simply being here! *love*

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS