2 orang sedang baca blog ini ♡ Sophiesm.Com








When no one is looking


you've found the correct
fina sophie



Sunshine!
Komen Bulan Ini


plan a trip with me

Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers


Finstagram


Since May 2006

Hit Counter




Design header blog Sophiesm.Com by Sheda Ucu
Thursday, September 26, 2013 posted at 06:30 ♥

Just a quick update. Current blog header Sophiesm.Com telah di-design oleh cik Sheda Ucu. Sekali dengan tolong letakkan iklan nuffnang. Thank you sis! Nak mintak tolong design blog boleh contact beliau. Ikut macamana yang korang nak, warna tema etc. Senang deal sebab berpengalaman. Untuk tempahan, contact beliau dekat sini (FB) pun boleh. Seronok minta design sesama perempuan. Dia faham apa kita nak hihi. Lagipun blog readers I semua perempuan, and I like when it's allllllll girl. I love the feeling macam kita buat girl talk. Haha. Okey later!


Labels:


4 Comments:

Blogger AuraFIza said...

Fina... Blog ni cantik! Baru sempat jenguk. Ingatkan tak siap lagi. Suka laaa blog ko ni!

Ehh memang dia amik tempahan untuk designkan blog ni eh?? Nak buat jugak laa.. takyah pening2 lagi..

26 September, 2013 09:54  
Blogger Fina Sophie said...

AuraFIza,
hehe tq tq. yeap amik, byrn pun affordable la. template ni sy modify sndiri. amik dr blogskin. if nak buat minta tlg cik sheda pun berbaloi gak takyah pning2 kpla huhu. gtau je mcmna ko nak n cth blog yg ko suka. g blog dia ada byk cth header template etc.. hehe.. sy amik buat header sj. huhu

26 September, 2013 12:02  
Blogger AuraFIza said...

Okeh noted! Thanks for the info. Ni lah masa yang ditunggu2.. Kalo nak buat sendiri, tak tau la berapa tahun lg.. Haha..

Tq Fina! :)

26 September, 2013 22:20  
Blogger Fina Sophie said...

AuraFIza,
very welcome fiza :)

27 September, 2013 14:24  

Post a Comment

You can freely :
1. Follow my blog. Usually I'll follow + comment back
2. I regularly checks my social network page and if you leave me your link, it would be easier for me to track you back and comment your blogpost in return.
3. Be nice.

Thanks for simply being here! *love*







original layout by bonjour heidi owned by Fina Sophie other by ArasuOnline dafont wish