Saturday, September 14, 2013

A lame entry about lame games.

Hari ni cuti mengejut so my unplanned agenda is to spend my whole life (life?) today playing games dan watching runningman (current addiction). Khatam 4 episod untuk hari ini. Kalau dikira, baru khatam episod 1-32 setakat ni. Dalam laptop saya ada semua episod. Dari episod pertama sampai episod 162 (latest). Sangat berkesan buat I ketawa tak agak. Tiap hari selasa setiap minggu pagi-pagi lagi dah bukak laman web nak download latest episod yang release tiap hari Selasa. Thanks Kshownow




Seriously I suka main game. Sampaikan laptop pun nak yang NVDIA. Handset pula nak yang tahan bateri, nak yang grafik best.. Well well.. Are you really a newly-founded gadget freak? Haha.

Reject tu sebab game tu membosankan atau dah main dah spesis game macam tu. Sekarang ni fokus main game Around The World In 80 days. Ala-ala game candycrush la, tapi yang ni ada storyline. Habis saja main Around The World dan Jojo Fashion Show, saya cari game lain pula. I suka main The Sims 3 (system requirement 2GB RAM) tapi RAM laptop boleh guna 1GB saja sekarang ni. Nanti berat pula laptop I. Ya Allah bosannya entri ni, cakap pasal game. So lame! 

Baiklah. Sebelum jadi lebih lame. Bye.


Share:

2 comments:

  1. go go khatamkan running man! ^_^

    ReplyDelete
  2. Sabrina SB,
    haha ntah bila nak hbs. asyik tgok randomly XD

    ReplyDelete

Thanks for simply being here! *love*