2 orang sedang baca blog ini ♡ Sophiesm.Com








When no one is looking


you've found the correct
fina sophie



Sunshine!
Komen Bulan Ini


plan a trip with me

Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers


Finstagram


Since May 2006

Hit Counter




All work and no play makes Jack a dull boy.
Monday, March 11, 2013 posted at 11:40 ♥

 سْــــــــــــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم

Si Jack saja. Saya tak berapa sangat. Kerja 13 jam sehari, begitu juga dengan husband. Nasib baik kerja ada enjoy-enjoy walaupun tak ke mana-mana. Rutin sekarang ni, balik saja terus mandi, masak, basuh kain, kemas bilik, kemas rumah, selesai semua kami tengok tv, layan suami.. tettt... haha..

Life is a bit different since our wedding day, but I was ready for all this, so rasanya insya-Allah tiada masalah. Plan seterusnya sekarang ni plan trip untuk bersiar-siar.. Kami sama-sama kaki jalan, kaki travel. Kaki seni juga. I minat tarian. Dia minat main muzik. Benda-benda macam tu actually yang merapatkan kami. Kami kenal pun sebab kebetulan ikut kumpulan orkestra bambu not long ago. I miss those times.

Sebut tentang tarian, lama saya tak cakap hal ni ka. Sebab since off dari orkestra bambu, kami dah kurang aktif. First sebab, budak-budak penari tu ambil SPM dan PMR. Second sebab saya tiada masa untuk mengurus. Sibuk dengan hal tunang dan kahwin selama setahun lebih kot. Start dari risik hingga ke majlis pertunangan, sampailah ke majlis pernikahan dan persandingan sebelah saya dan sebeah suami. Lepas tu settle down sikit-sikit... Dan bila dah settle down sikit-sikit ni, tiba-tiba Tari Kirana dapat offer buat persembahan lagi untuk bulan 5. Alhamdulillah masih ada yang ingat artis kampung-kampung ni. Ahaha. Di mana, untuk apa, itu nantilah. Sebab lama lagi, not sure jadi atau tidak. Khenn..

Baiklah. Sorry tak dapat berlama-lamaan. Bye! :)




0 Comments:

Post a Comment

You can freely :
1. Follow my blog. Usually I'll follow + comment back
2. I regularly checks my social network page and if you leave me your link, it would be easier for me to track you back and comment your blogpost in return.
3. Be nice.

Thanks for simply being here! *love*







original layout by bonjour heidi owned by Fina Sophie other by ArasuOnline dafont wish