Saturday, January 05, 2013

Wedding Update 5/1/13

 سْــــــــــــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم

Okey let's see if saya akan dapat apa yang saya desire melalui update random saya ni. Ehem ehem....



First, I love pearls. Second, red will be one of our theme colour (but not too dominant kot). I'm dying for these roses! Will make sure I'll get this for nikah hand bouquet :P



Cantik kan. Tapi if dapat pun, I will just go for inai hujung-hujung jari saja. That's enough for me. 



Warna tu sama, tapi taklah dapat sebiji macam ni ahaaak.. Simple saja pelamin. Pelamin kampung-ampung.

Hampir dapat, tapi sebab atas hal yang tidak dapat dielakkan, kami terlambat, so kami ambil ready made saja.



Will try DIY after yang prioriti dah setel. ;)



Getting this! Getting this! Thanks fiance dear, approve bunga daisy untuk pelamin nikah :P



Yang penting, jenis kain tu. Duchess satin. I dapat ;)



Baju untuk bridesmaid dah urus, hand bouquet tu not sure actually, perlu ke? :P



I dapat hampir sama macam ni, tapi ekor dia lagi panjang actually dari ni and top tu bukanlah macam tu. Feeling princess jap. Ahak.. :P



Kek nak macam ni.. Tapi tengoklah nanti sebab belum bincang dengan fiance ;)



Bukan sebiji macam ni, tapi lebih kurang design macam ni.



Impikan macam ni untuk veil nikah..




Design untuk nikah macam ni tapi kain tak sama (guna chiffon).



Alhamdullillah banyak yang saya dapat.. Nafsu duniawi semata-mata, but I rasa taklah keterlaluan sangat. Kalau I idam nak naik gajah keliling Ranau or naik helikopter after nikah, tu barulah namanya high demand.. :P

1 month and 5 days more.
Share:

0 comments:

Post a Comment

Thanks for simply being here! *love*