Pages

Wedding update 2/1/13

Wednesday, January 02, 2013

 سْــــــــــــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم

2nd of January 2013. Means, next month I'll be a wife, insya-Allah. Minta-minta semua berjalan lancar..

Here's the list, so far.

  1. Kad kahwin + banner sedang dalam pembikinan. Simple sangat actually, kami ambil design sedia ada sebab kami dah kesuntukan masa.
  2. Baju bridesmaid dah pilih. 1 maid of honour, and 5 other confirmed bridesmaid dan ingat nak tambah lagi seorang untuk genap 6 orang bridesmaid but not sure siapa.. Mungkin minta tolong Dana. BTW Dana, my sister, jadi my MOH.
  3. Kami cuti hari ni (new year kami kerja) so tengahari kejap lagi keluar with fiance, pergi Ed Bridal untuk confirm pelamin and tema, baju etc. I siap transfer gambar I google untuk tunjuk nanti. Hal baju yang lemah ni, ada jugak nanti si cerewet pakai baju nikah saja time sanding. Ahahaha okey I'm serious! Pakai baju nikah time sanding je laaa.. Ahahak! I ada design kegemaran, maybe minta jahit, but fiance letak syarat, mesti tengok baju dekat Ed Bridal dulu (sebenarnya dah tengok pun tapi kena tengok lagi sekali), baru pertimbangkan untuk jahit baru. Okey, ikut perintah..
  4. Entah apa lagi, next time updaate more. Banyak sebenarnya ni. ;)

Hey, happy new year.

No comments:

Post a Comment

Thanks for simply being here! *love*

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS