2 orang sedang baca blog ini ♡ Sophiesm.Com








When no one is looking


you've found the correct
fina sophie



Sunshine!
Komen Bulan Ini


plan a trip with me

Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers


Finstagram


Since May 2006

Hit Counter




Kasut sanding for RM60
Saturday, January 12, 2013 posted at 11:22 ♥


Tadaa...!
An affordable wedding shoes, design impian, and the colour is just perfect. Just arrived today. Fiance yang tolong ambilkan. Perkataan pertama keluar waktu dia hantar, dia cakap 'Cantik! Saya sudah buka.' Okey yang part buka tu saya dah agak. Hehe.
Cepat-cepat saya grab kotak, and reopen. Okey, lebih cantik dari yang saya bayangkan. The quality is acceptable, far better than what I expected. I memang tak terlalu harap since kasut ni beli online saja. But turned out? Awesome. I really love this.
Sengaja beli kosong, sebab kalau ada masa, nak diy. Wait and see.

Labels: ,


2 Comments:

Blogger Coffee Girl said...

Ooooo hawt! HOw many inch tu? 6inch?

22 January, 2013 12:56  
Blogger LaLaLOLa said...

Teringat kisah 2 thn lps. Gigih membeli kasut tumit tinggi 5 inci utk sanding. End up kna buat spine surgery exactly 1 month b4 d ceremony. So kasut tu sampai hari ni dlm kotak tak berusik. Sama mcm kasut hsntaran. So damn cantik tapi dah lupa sorok kst tu kat ne sbb hati luka x dpt pakai huhuhu

30 January, 2013 21:29  

Post a Comment

You can freely :
1. Follow my blog. Usually I'll follow + comment back
2. I regularly checks my social network page and if you leave me your link, it would be easier for me to track you back and comment your blogpost in return.
3. Be nice.

Thanks for simply being here! *love*







original layout by bonjour heidi owned by Fina Sophie other by ArasuOnline dafont wish