2 orang sedang baca blog ini ♡ Sophiesm.Com








When no one is looking


you've found the correct
fina sophie



Sunshine!
Komen Bulan Ini


plan a trip with me

Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers


Finstagram


Since May 2006

Hit Counter




What's wedding stress?
Thursday, December 27, 2012 posted at 05:13 ♥

 سْــــــــــــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم

-_____________________-

Hi..

Where to start eh? Been busy around with business, catering, daily life, and wedding preparation - every wedding discussions usually will end up with another argument. Zzz. What ever. No matter you're a girl or a guy, sama saja. Waktu buat wedding preparation-lah, you'll learn more about your fiance. I am grateful by the way, that we showed each other our true colours haha. But what we have inside us for each other, the most hidden and soft part in us, the choice that we had made, made us stay together,.. And always will. Trust me, bukan mudah-mudah dugaan yang diberikan pada kami. Saya biar ruang berbicara di blog sunyi sepi sebab saya tidak mahu terlepas kata, terlepas cerita, dan terlepas perasaan di sini. Biiiiiiarlah belooooog bicaaaraa sendiriiiii i i i i iiii... *vibrato berlebihan*

6 freaking weeks more but I haven't started with any yet. Great. Banyak benda actually I biar family handle, terutama part jamuan makan. Syam and I urus hal-hal biasa macam pakej kahwin sekali dengan pelamin nikah, sanding, baju etc. Ahah.. Sebut pasal baju. I sangat cerewet... Diri sendiri sangat menyusahkan. Mama request kami kena pakai our own baju tradisi, as a Dusunese. We let bridal boutique handle part tu. I want to look like an Unduk Ngadau, boleh eh? Ahaha. Dokumen nikah tengah urus, we already got our blood result. Kad kahwin baru nak carik vendor. Tahniah! Cincin nikah baru nak cari. Tahniah!

Minggu ni target mesti dapat vendor untuk kad kahwin, cincin nikah mesti beli, cukupkan barang untuk dulang hantaran (kali ni 5 balas 7), baju untuk bridesmaid, dan beli beads untuk kerja-kerja beading baju nikah dan baju sanding.

And a whole lot more spinning in my mind. Even warna tema pun belum pasti. Banyak benda belum dapat decide. Awal bulan Januari 2013 barulah dapat speed up a bit since date pun dah confirm. Allah, this is so stressful. Gained my weight, lose a bit, gain balik and now turun balik.

January would be our super busy month.




1 Comments:

Blogger tiefazatie said...

wah..congrates sis!happy 4 u!

30 December, 2012 12:15  

Post a Comment

You can freely :
1. Follow my blog. Usually I'll follow + comment back
2. I regularly checks my social network page and if you leave me your link, it would be easier for me to track you back and comment your blogpost in return.
3. Be nice.

Thanks for simply being here! *love*







original layout by bonjour heidi owned by Fina Sophie other by ArasuOnline dafont wish