2 orang sedang baca blog ini ♡ Sophiesm.Com








When no one is looking


you've found the correct
fina sophie



Sunshine!
Komen Bulan Ini


plan a trip with me

Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers


Finstagram


Since May 2006

Hit Counter




Update 4 Disember 2012
Monday, December 03, 2012 posted at 14:16 ♥

Assalamualaikum. Nampaknya sekali lagi tiada banyak masa untuk online, menaip panjang-panjang, bercerita tentang hidup yang sepatutnya makin gawat tapi entah masih relaks padahal masa ada tinggal dua bulan lagi. Huaaaa..
Perkembangan sekarang ni kami dah lepas kursus kahwin yeay.. Tiada ambil gambar. Sejak jarang berblog ni, saya dah jarang ambil gambar sebenarnya. Sayang, kan. Lepas ni tidak sure if dapat aktif macam dulu apatah lagi after kahwin. Tanggungjawap dah banyak. Kadang-kadang rasa takmau kahwin sekarang, tapi kalau tidak kahwin, hubungan kami rasa macam tidak lengkap if you know what I mean but lets just cut that. Bila bersatu hati dan bersatu hidup, sentiasa bersama dan berkongsi segalanya, bagi saya di situlah kebahagiaan. Kami dah plan macam-macam. Mostly nak spend time at least once a year untuk travel abroad. Eh abroad or aboard. Sorry if salah. Dan mestilah travel-travel dalam negeri juga. And banyak lagilah. Sangat tak sabar, dan dalam masa yang sama saya insaf, di alam perkahwinan, langit tidak selalu cerah. Doakan yang baik-baik untuk kami.

Labels:


1 Comments:

Blogger cikpia said...

wishing u all the best in life my dear....... me getting married 1.2.13... u?

04 December, 2012 10:48  

Post a Comment

You can freely :
1. Follow my blog. Usually I'll follow + comment back
2. I regularly checks my social network page and if you leave me your link, it would be easier for me to track you back and comment your blogpost in return.
3. Be nice.

Thanks for simply being here! *love*







original layout by bonjour heidi owned by Fina Sophie other by ArasuOnline dafont wish