Pages

Sophiesm.Com is not working in Internet Explorer.

Thursday, September 06, 2012

 سْــــــــــــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم

Hi, I think my blog is having browser compatibility issues. It works fine in Firefox, but a little overlapped in Internet Explorer. Dah malas nak edit, rasanya tu masalah template. Kalau nak view this blog, guna Firefox or Google Chrome. Works fine for both. Not sure dengan browser lain, but dekat IE blog ni memang hancus habis hehe.

Btw bulan lepas birthday Sophiesm.Com. Domain due on Ogos. Dah dua kali renew so happy 2nd birthday Sophiesm! :)

Byeee..

2 comments:

  1. Eh, Fara tgk kat IE mcm ok je Fina!
    Tp biase fara gune google chrome je pon :)

    ReplyDelete
  2. fara,
    entahlah fara. dkt my IE, alignment tu ada yg lari so x sama mcm yg dekat google chrome or firefox hehe.. geram btul but since rasanya jrg kot yg guna IE skrg so mls nak adjust balik :P

    ReplyDelete

Thanks for simply being here! *love*

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS