Tuesday, September 25, 2012

Random thoughts : 25 september 2012


Petang tadi. I've made myself a 'teh C special' (bangga konon), drank it by the way so dalam gambar memang tak nampak special dah. Airnya supposed to be nampak bertingkat. bertingkat2 sama macam buat teh c biasa, tapi ada tambahan madu dan gula merah. My fiance tried this, despite the fact that he's not really a fan of this drink, he told me it's sedap. ya he better like my air tangan for he'll spend the rest of his life with me. Ha!

Anyway. Cuaca di Ranau sekarang ni quite good, just a bit windy. Angin yang bawa penyakit. I just recovered from it actually. Cuma sekarang ni tinggal batuk2 sikit.

Oh. Take note on this. Hari tu saya terima panggilan dari abg Mizi. He's one of the staff in our college's administration office aka pegawai pengiring waktu program jpmdpp ke sabah tahun 2010. Spesifiknya, program bakti siswa di kampung saya sendiri. And hari tu abg Mizi call sebab untuk inform he might bring current jpmdpp to my village for bakti siswa. And just like the previous one, he hoped that i could help on things i... could help, dari sini. Sabah. Since semua diurus dari semenanjung, so for sure they'll need help from here. That is what i meant. Dengan hati terbuka saya sudi membantu. Semangat jpmdpp masih ada. Haha. Yulie, if you read this (yulie pengarah projek waktu 2010), i want you to know that once i found out about that, automatically, i remember those times.. Buat masa ni maybe diorang masih work on the paperwork rasanya. Plan diorang dlm hujung tahun ni waktu cuti semester. Tunggu sajalah mcmana perkembangan nanti kan.

Ok have to go. Bye!

Share:

2 comments:

  1. dlu mase study tringin gak nk join bakti siswa ni.
    but last minit program ni cancel.
    so sad.

    ReplyDelete
  2. Wahh.. Nasib baik la Abg Mizi still ingat kat ko lagi kan. Boleh la dia mintak tolon.. Hehe.;. Bestnyee! Macam nak join je.. Memang semangat JPMDPP masih membara-bara lagi ni.. Huhu..

    ReplyDelete

Thanks for simply being here! *love*