2 orang sedang baca blog ini ♡ Sophiesm.Com








When no one is looking


you've found the correct
fina sophie



Sunshine!
Komen Bulan Ini


plan a trip with me

Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers


Finstagram


Since May 2006

Hit Counter




Random thoughts : 25 september 2012
Tuesday, September 25, 2012 posted at 20:02 ♥


Petang tadi. I've made myself a 'teh C special' (bangga konon), drank it by the way so dalam gambar memang tak nampak special dah. Airnya supposed to be nampak bertingkat. bertingkat2 sama macam buat teh c biasa, tapi ada tambahan madu dan gula merah. My fiance tried this, despite the fact that he's not really a fan of this drink, he told me it's sedap. ya he better like my air tangan for he'll spend the rest of his life with me. Ha!

Anyway. Cuaca di Ranau sekarang ni quite good, just a bit windy. Angin yang bawa penyakit. I just recovered from it actually. Cuma sekarang ni tinggal batuk2 sikit.

Oh. Take note on this. Hari tu saya terima panggilan dari abg Mizi. He's one of the staff in our college's administration office aka pegawai pengiring waktu program jpmdpp ke sabah tahun 2010. Spesifiknya, program bakti siswa di kampung saya sendiri. And hari tu abg Mizi call sebab untuk inform he might bring current jpmdpp to my village for bakti siswa. And just like the previous one, he hoped that i could help on things i... could help, dari sini. Sabah. Since semua diurus dari semenanjung, so for sure they'll need help from here. That is what i meant. Dengan hati terbuka saya sudi membantu. Semangat jpmdpp masih ada. Haha. Yulie, if you read this (yulie pengarah projek waktu 2010), i want you to know that once i found out about that, automatically, i remember those times.. Buat masa ni maybe diorang masih work on the paperwork rasanya. Plan diorang dlm hujung tahun ni waktu cuti semester. Tunggu sajalah mcmana perkembangan nanti kan.

Ok have to go. Bye!


2 Comments:

Blogger fara said...

dlu mase study tringin gak nk join bakti siswa ni.
but last minit program ni cancel.
so sad.

26 September, 2012 16:40  
Blogger AuraFIza said...

Wahh.. Nasib baik la Abg Mizi still ingat kat ko lagi kan. Boleh la dia mintak tolon.. Hehe.;. Bestnyee! Macam nak join je.. Memang semangat JPMDPP masih membara-bara lagi ni.. Huhu..

27 September, 2012 21:23  

Post a Comment

You can freely :
1. Follow my blog. Usually I'll follow + comment back
2. I regularly checks my social network page and if you leave me your link, it would be easier for me to track you back and comment your blogpost in return.
3. Be nice.

Thanks for simply being here! *love*







original layout by bonjour heidi owned by Fina Sophie other by ArasuOnline dafont wish