Sunday, August 12, 2012

Pelantak


Ini post dari Sony Ericsson I yang paling kesian sebab banyak butang dah tercabut hakhak. Ini pula gambar tahun lepas menunjukkan I kaki lantak dan resultnya sekarang badan dah naik! Fokus dekat persiapan majlis tunang tapi tidak sedar badan sendiri pun perlu dipersiapkan juga (- -")

Kenalah bersedia menerima hakikat manatau badan sekarang maintain tak kurus-kurus menjelang hari 'itu'. Hehe.. Tapi meraung dalam hati.

Post entry guna handset sebab laptop is now hospitalized. Lama sangat tak update.

Maybe after tunang, kerap update sikit. Review itu ini tentang majlis. Nak review sekarang belum dapat, banyak belum settle. Can't wait to review. Please do pray for me that everything would go as planned ..or better. Insya-Allah.

Sekarang ni, I just duduk diam rumah. Tapi bukanlah diam sangat. Trying my hardest to give a new look to my room. Mahu nikmati bilik bujang semaksimum mungkin sebelum melangkah pula ke alam perkahwinan dalam masa kurang dari setahun dari sekarang.

Ok I have to go.

Share:

2 comments:

  1. Can't wait for the reviews.
    Mesti ur engagement sgt cantek! :)

    ReplyDelete
  2. fara,
    biasa sj la fara hehe.. :P

    ReplyDelete

Thanks for simply being here! *love*