2 orang sedang baca blog ini ♡ Sophiesm.Com








When no one is looking


you've found the correct
fina sophie



Sunshine!
Komen Bulan Ini


plan a trip with me

Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers


Finstagram


Since May 2006

Hit Counter




Pelantak
Sunday, August 12, 2012 posted at 10:45 ♥


Ini post dari Sony Ericsson I yang paling kesian sebab banyak butang dah tercabut hakhak. Ini pula gambar tahun lepas menunjukkan I kaki lantak dan resultnya sekarang badan dah naik! Fokus dekat persiapan majlis tunang tapi tidak sedar badan sendiri pun perlu dipersiapkan juga (- -")

Kenalah bersedia menerima hakikat manatau badan sekarang maintain tak kurus-kurus menjelang hari 'itu'. Hehe.. Tapi meraung dalam hati.

Post entry guna handset sebab laptop is now hospitalized. Lama sangat tak update.

Maybe after tunang, kerap update sikit. Review itu ini tentang majlis. Nak review sekarang belum dapat, banyak belum settle. Can't wait to review. Please do pray for me that everything would go as planned ..or better. Insya-Allah.

Sekarang ni, I just duduk diam rumah. Tapi bukanlah diam sangat. Trying my hardest to give a new look to my room. Mahu nikmati bilik bujang semaksimum mungkin sebelum melangkah pula ke alam perkahwinan dalam masa kurang dari setahun dari sekarang.

Ok I have to go.


2 Comments:

Blogger fara said...

Can't wait for the reviews.
Mesti ur engagement sgt cantek! :)

12 August, 2012 18:19  
Blogger Fina Sophie said...

fara,
biasa sj la fara hehe.. :P

31 August, 2012 17:10  

Post a Comment

You can freely :
1. Follow my blog. Usually I'll follow + comment back
2. I regularly checks my social network page and if you leave me your link, it would be easier for me to track you back and comment your blogpost in return.
3. Be nice.

Thanks for simply being here! *love*







original layout by bonjour heidi owned by Fina Sophie other by ArasuOnline dafont wish