2 orang sedang baca blog ini ♡ Sophiesm.Com








When no one is looking


you've found the correct
fina sophie



Sunshine!
Komen Bulan Ini


plan a trip with me

Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers


Finstagram


Since May 2006

Hit Counter




Sexy shoes.
Friday, April 20, 2012 posted at 18:10 ♥

OKEY PEOPLE. Saya tahu kebelakangan ni mood agak masam sikit. Hari ni dan seterusnya jom cakap tentang benda-benda yang happy! *muka tiada reaksi*

Yang buat mood lain macam ni mungkin sebab kebelakangan ni asyik lapar saja *alasan konon*. Balik-balik cari makanan, balik-balik nak mengunyah. Tak peduli sangat badan naik (moody tahap kronik) sebab saya masih kawal sikit-sikit pemakanan. Malam memang tak sentuh nasi langsung. Cuma berat tu not sure dah berapa ratus kilo, penimbang dekat rumah rosak (- -")

Okey not to worry, not to worry. I'll make sure I am 43 on my wedding day kuangkuangkuang. Gilalah 43kg. Berat waktu saya 16-17 tahun. Sekarang? Tuhan saja yang tahu.

Ah well. Here's something to feed myself. Bridal shoes! :P












Terhiburnya hati :D

Labels:


0 Comments:

Post a Comment

You can freely :
1. Follow my blog. Usually I'll follow + comment back
2. I regularly checks my social network page and if you leave me your link, it would be easier for me to track you back and comment your blogpost in return.
3. Be nice.

Thanks for simply being here! *love*







original layout by bonjour heidi owned by Fina Sophie other by ArasuOnline dafont wish