Pages

Sexy shoes.

Friday, April 20, 2012

OKEY PEOPLE. Saya tahu kebelakangan ni mood agak masam sikit. Hari ni dan seterusnya jom cakap tentang benda-benda yang happy! *muka tiada reaksi*

Yang buat mood lain macam ni mungkin sebab kebelakangan ni asyik lapar saja *alasan konon*. Balik-balik cari makanan, balik-balik nak mengunyah. Tak peduli sangat badan naik (moody tahap kronik) sebab saya masih kawal sikit-sikit pemakanan. Malam memang tak sentuh nasi langsung. Cuma berat tu not sure dah berapa ratus kilo, penimbang dekat rumah rosak (- -")

Okey not to worry, not to worry. I'll make sure I am 43 on my wedding day kuangkuangkuang. Gilalah 43kg. Berat waktu saya 16-17 tahun. Sekarang? Tuhan saja yang tahu.

Ah well. Here's something to feed myself. Bridal shoes! :P












Terhiburnya hati :D

No comments:

Post a Comment

Thanks for simply being here! *love*

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS