Can you spot me?

March 20, 2012

Cis! Kenapa benda ni langsung tak ada dalam kotak memori saya selama ni? Bhahah. I was there, attending that event on around August 2010. Tapi tengok tujuh ratus kali pun tak ingat apa-apa. Dan entah kenapa sebelum ni tidak terlintas pun dalam hati untuk tengok video nih. Saya dapat dari album video dari page Innershine Malaysia.

Can you spot me in this video?


****if you can't play this video, you can directly see the video in HERE****


Time ni free hair. Cant believe it's almost two years now. I miss my girls. Yang tengah argue-argue manja dengan I time ni si Beby. Tinggi lampai orangnya. Saya nampak je tinggi, tapi hakikatnya rendah. Tinggi sebab pakai heels 5 inch kau. Yang tengah menyanyi lagu Ayat-Ayat Cinta tu named Lulu. Ada lagi seorang - Shima, tapi dia dekat meja. Haha.

Kenapa saya rasa macam saya tengok kamera macam ala-ala artis. Time argue manja-manja pun sempat posing lagi and after a second later, totally forgot about the camera wakakakk. Apa pun taboley.

come back later. i tgh try fix the video problem :)
*** fixed

You Might Also Like

2 comments

  1. i thought u the one yang menyanyi tu. hikhik. :)

    ReplyDelete
  2. anNaqia,
    not me! nyanyi x sdp, malulaa. haha..

    ReplyDelete