2 orang sedang baca blog ini ♡ Sophiesm.Com








When no one is looking


you've found the correct
fina sophie



Sunshine!
Komen Bulan Ini


plan a trip with me

Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers


Finstagram


Since May 2006

Hit Counter




Can you spot me?
Tuesday, March 20, 2012 posted at 14:23 ♥

Cis! Kenapa benda ni langsung tak ada dalam kotak memori saya selama ni? Bhahah. I was there, attending that event on around August 2010. Tapi tengok tujuh ratus kali pun tak ingat apa-apa. Dan entah kenapa sebelum ni tidak terlintas pun dalam hati untuk tengok video nih. Saya dapat dari album video dari page Innershine Malaysia.

Can you spot me in this video?

video

****if you can't play this video, you can directly see the video in HERE****


Time ni free hair. Cant believe it's almost two years now. I miss my girls. Yang tengah argue-argue manja dengan I time ni si Beby. Tinggi lampai orangnya. Saya nampak je tinggi, tapi hakikatnya rendah. Tinggi sebab pakai heels 5 inch kau. Yang tengah menyanyi lagu Ayat-Ayat Cinta tu named Lulu. Ada lagi seorang - Shima, tapi dia dekat meja. Haha.

Kenapa saya rasa macam saya tengok kamera macam ala-ala artis. Time argue manja-manja pun sempat posing lagi and after a second later, totally forgot about the camera wakakakk. Apa pun taboley.

come back later. i tgh try fix the video problem :)
*** fixed

Labels:


2 Comments:

Blogger anNaqia said...

i thought u the one yang menyanyi tu. hikhik. :)

20 March, 2012 20:59  
Blogger Fina Sophie said...

anNaqia,
not me! nyanyi x sdp, malulaa. haha..

25 March, 2012 03:33  

Post a Comment

You can freely :
1. Follow my blog. Usually I'll follow + comment back
2. I regularly checks my social network page and if you leave me your link, it would be easier for me to track you back and comment your blogpost in return.
3. Be nice.

Thanks for simply being here! *love*







original layout by bonjour heidi owned by Fina Sophie other by ArasuOnline dafont wish