2 orang sedang baca blog ini ♡ Sophiesm.Com








When no one is looking


you've found the correct
fina sophie



Sunshine!
Komen Bulan Ini


plan a trip with me

Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers


Finstagram


Since May 2006

Hit Counter




Berjaga malam.
Sunday, March 25, 2012 posted at 04:13 ♥

Selesema. Kepala sakit. Kerongkong rasa pedih dan kering. Dan banyak benda untuk difikirkan. Okey stop right there.

Dalam buku 'La Tahzan' poin 225 muka surat 672, tertulis : Membaca buku adalah hiburan bagi yang menyendiri, bisikan bagi hatinya, teman bicara bagi orang yang berjaga malam, kesenangan bagi orang yang merenung, dan pelita bagi yang berjalan malam.

Jangan bersedih. Bacalah buku.




This aren't really a right choice, but so far, novel-novel Sophie Kinsella antara yang boleh buat saya terhibur. So it's right, somehow. I am really a loyal reader of Sophie Kinsella now haha. 9 Nyawa by Ramlee Awang Murshid tu saya put aside la for now, sebab, sebab, sebab,.. biasanya novel RAM mengundang depresi (bagi I lah), so later I baca buku tu. Jadi hiasan dekat bilik dulu.

Last Thursday, I went to KK sebenarnya - minta teman Syam. Dah lama sebenarnya tak spend masa sama-sama. So kira date lah kan. Sambil beli barang. And the barang is, books! Dan buku dalam gambar ni adalah dua daripadanya. Ada lagi 3 buku, but I will just keep it as a secret by now. Soon to be revealed. Something yang saya cari dekat Harris hari tu.

Jangan bersedih, updatelah blog :D

Labels:


2 Comments:

Blogger Writing From Far said...

i love sophie kinsella a lot tapi belum lagi habis baca buku dia yg twenties girl dgn yg latest punya.

29 March, 2012 06:56  
Blogger Fina Sophie said...

Writing From Far,
guess what? smpai skrg tak hbs baca lagi since to busy with other things. tp at least i know karang bila2 x buat apa2, at least i have unread books to read ;)

31 August, 2012 16:39  

Post a Comment

You can freely :
1. Follow my blog. Usually I'll follow + comment back
2. I regularly checks my social network page and if you leave me your link, it would be easier for me to track you back and comment your blogpost in return.
3. Be nice.

Thanks for simply being here! *love*







original layout by bonjour heidi owned by Fina Sophie other by ArasuOnline dafont wish