Sunday, March 25, 2012

Berjaga malam.

Selesema. Kepala sakit. Kerongkong rasa pedih dan kering. Dan banyak benda untuk difikirkan. Okey stop right there.

Dalam buku 'La Tahzan' poin 225 muka surat 672, tertulis : Membaca buku adalah hiburan bagi yang menyendiri, bisikan bagi hatinya, teman bicara bagi orang yang berjaga malam, kesenangan bagi orang yang merenung, dan pelita bagi yang berjalan malam.

Jangan bersedih. Bacalah buku.




This aren't really a right choice, but so far, novel-novel Sophie Kinsella antara yang boleh buat saya terhibur. So it's right, somehow. I am really a loyal reader of Sophie Kinsella now haha. 9 Nyawa by Ramlee Awang Murshid tu saya put aside la for now, sebab, sebab, sebab,.. biasanya novel RAM mengundang depresi (bagi I lah), so later I baca buku tu. Jadi hiasan dekat bilik dulu.

Last Thursday, I went to KK sebenarnya - minta teman Syam. Dah lama sebenarnya tak spend masa sama-sama. So kira date lah kan. Sambil beli barang. And the barang is, books! Dan buku dalam gambar ni adalah dua daripadanya. Ada lagi 3 buku, but I will just keep it as a secret by now. Soon to be revealed. Something yang saya cari dekat Harris hari tu.

Jangan bersedih, updatelah blog :D
Share:

2 comments:

  1. i love sophie kinsella a lot tapi belum lagi habis baca buku dia yg twenties girl dgn yg latest punya.

    ReplyDelete
  2. Writing From Far,
    guess what? smpai skrg tak hbs baca lagi since to busy with other things. tp at least i know karang bila2 x buat apa2, at least i have unread books to read ;)

    ReplyDelete

Thanks for simply being here! *love*