2 orang sedang baca blog ini ♡ Sophiesm.Com








When no one is looking


you've found the correct
fina sophie



Sunshine!
Komen Bulan Ini


plan a trip with me

Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers


Finstagram


Since May 2006

Hit Counter




Wedding theme : White, Ivory, Cream, Champagne.
Wednesday, February 08, 2012 posted at 23:10 ♥

Waa.. Pening-pening. Dari kasut (kenapa mesti kasut letak paling awal?), baju nikah dan sanding, warna tema,  kad kahwin, doorgift, entertainments, cakes, decorations, pelamin, cincin, penginapan family jauh, hantaran - dengan bajet **,*** sahaja. Empat puluh keww? BUKAN. Belas-belas sahaja. Hambik kau. Bajet kan, tapi nak tema elegen-elegen bagai. Siap nak photographer. Tu laaa.. banyak sangat buat survey. Ni baru bulan kedua ni. Belum bulan kelima. Lagak macam nak kahwin lagi sebulan kan? Aha Fina nebes kuangkuang.

Doakan saya dan dia berjaya tetapkan hati untuk tidak lebih dari bajet asal kami. Being a wedding planner for my own event, sebenarnya nak menangis tengok baju-baju kahwin cantik-cantik, dengan kasut, dan pelamin. Tapi saya tak nak lah berhabis banyak sangat untuk majlis sampai berpuluh-puluh ribu. Risau kalau tak berkat. Asalkan selamat, cukup. Bukan anak orang kaya. Kalau anak orang kaya pun, bapak yang kaya. Bukan anak. :D

Saya sebenarnya tertarik dengan warna-warna begini :





White, ivory, cream, champagne color.. Cantik memang cantik TAPIII..



BEGINILAH ai sekarang. Pergi mana-mana, bawa kalkulator. Ada yang nak sponsor? Haha. More to come :]

Labels:


2 Comments:

Blogger cikpia said...

bila tarikhnya.....??? memang dirahsiakan or i missed reading it?

09 February, 2012 11:06  
Blogger Fina Sophie said...

cikpia,
mmg blm reveal lagi ihihi. ;P

24 February, 2012 09:54  

Post a Comment

You can freely :
1. Follow my blog. Usually I'll follow + comment back
2. I regularly checks my social network page and if you leave me your link, it would be easier for me to track you back and comment your blogpost in return.
3. Be nice.

Thanks for simply being here! *love*







original layout by bonjour heidi owned by Fina Sophie other by ArasuOnline dafont wish