2 orang sedang baca blog ini ♡ Sophiesm.Com








When no one is looking


you've found the correct
fina sophie



Sunshine!
Komen Bulan Ini


plan a trip with me

Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers


Finstagram


Since May 2006

Hit Counter




Keyword Nuffnang : Lelaki-lelaki Sabah
Friday, February 17, 2012 posted at 18:10 ♥



Lelaki Sabah lagi? Boleh kembang hidung para jejaka dari Sabah kalau tahu yang diri mereka sentiasa di-google. Sentiasa, sebab ni bukan pertama kali, banyak kali dah keyword ni keluar dari statistik Nuffnang saya. Lebih kurang macam pemandangan biasa di statistik Nuffnang ai *cek keyword tiap hari* Haha.

Okeylah saya quote balik apa yang saya pernah post di entri saya sebelum ni berkaitan Sabahan guys.

One thing about Sabahan guys (be it muslim or not), they're handsome in their own way and always so honest and very gentleman towards girls. Of course, they can be a sweet talker, but they mean it. I'd never have much problem with Sabahan guys cuz they are always so understanding. Pendek kata, most of them know exactly how to treat girls (baca : romantik), good sense of humor and be honest at the same time. Diorang tak mengumpat macam perempuan (if you know what I mean). Juga, banyak yang pandai main alat muzik.

And they love and treasure their own family a lot, which is well, bukan lelaki Sabahan je macam tu of course.

I don't want to comment about Malay guys sebab nanti ada bias. Befriends with many type of guys with different culture and different background (same goes to the ladies), I have my own bad and good experience. Generally, Sabahan guys memang menyejukkan hati, basically, memang macam yang perenggan kedua. And as I told you before, kalau pandai cari or sememangnya telah dijodohkan bersama, you akan jumpa lelaki Sabahan yang ada ciri-ciri dekat atas though I also have some bitter experience with some of them. Mana-mana lelaki pun. Kalau tiada jodoh, macam tu lah. Take it as easy as that.

Adorable they are, and I think I understand why did Arianna in Bvlgarigirl blog fell in love with one of them.. Well, all the best Arianna. Been following her blog since 2009. I think she has a remarkable love story, she made the right choice to share it to the world. Eheh tak plan pun sebut pasal her love story. Tiba-tiba teringat :D

And most of all, the guy in my small world now also have those kualiti yang saya sebut dalam perenggan kedua and yes he plays music! Main gitar walaupun kurang semenggah tapi lepas kahwin bolehlahhh feeling-feeling nyanyi depan unggun api dan dia pula main gitar padahal dua-dua sumbang. And fact is, kami kenal pun sebab dia salah satu pemain muzik instrument orkestra bambu yang Tari Kirana pernah involved dulu. Selalu bergerak dalam satu rombongan perform sama-sama. Well, it's not main reason why I accepted him to be not just a part, but to be my life and my world - but ada banyak reason lagi. Biarlah rahsia buat masa ni.

Love isn't finding the perfect person, it's seeing an imperfect person perfectly.

Entahlah. Kalau anda rasa kenyataan saya tentang Sabahan guys adalah overstatement, I understand.. Ini semua saya cakap berdasarkan pengalaman saya yang dikelilingi lelaki-lelaki budiman, dan dibesarkan oleh, membesar bersama lelaki-lelaki dalam keluarga saya yang budiman belaka walaupun siblings adalah annoying sikit-sikit. HAHA. Ala tak rock la kalau tak annoying SIKIT kan. Di waktu persekolahan sekolah menengah, I know and befriend with some of them (which is a lot actually!), bila dah besar ni, have been in love with some of them, and now, planning my future life with one of them.

So excuse my 'overstatement', which is, bagi saya, ia adalah true :P

Labels: ,


3 Comments:

Blogger puterablog1malaysia said...

cer buat keyword ciri2 dajjal &
tanda2 hari kiamat... :D

17 February, 2012 18:20  
Blogger Fina Sophie said...

puterablog1malaysia,
haha.. next time, next time.. ;P

24 February, 2012 09:45  
Anonymous Anonymous said...

Arianna Melissa tidak wujud! sila baca details di forum.cari
http://mforum.cari.com.my/forum.php?mod=viewthread&tid=696190

23 January, 2013 09:37  

Post a Comment

You can freely :
1. Follow my blog. Usually I'll follow + comment back
2. I regularly checks my social network page and if you leave me your link, it would be easier for me to track you back and comment your blogpost in return.
3. Be nice.

Thanks for simply being here! *love*







original layout by bonjour heidi owned by Fina Sophie other by ArasuOnline dafont wish