2 orang sedang baca blog ini ♡ Sophiesm.Com








When no one is looking


you've found the correct
fina sophie



Sunshine!
Komen Bulan Ini


plan a trip with me

Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers


Finstagram


Since May 2006

Hit Counter




Calendar 365 : Senarai to-do minggu ini.
Monday, February 20, 2012 posted at 12:24 ♥

Let's talk about something I dah jarang-jarang tell you. My daily life! Haha.

Waktu entri ini mula ditaip, saya baru siap masak. Telur goreng dan sup sayur. Bangganya *mata ke atas, tangan ke dada* Main masuk saja mana yang ada. Tidak banyak stok sayur ada di rumah sekarang. Day one without mother, my main task adalah untuk take care bahagian makan minum. Not an easy thing to do since for three weeks onwards, kena rush, awal pagi lagi dah kena masak sarapan and then untuk lunch before going to work. Hari ni off day until before next week sebab my kedai on renovation sikit, terpaksa tutup. Tapi kena keluar kejap lagi untuk urusan hal renovation tu yang bikin I pening kepala. Dan oh, Fina, sebelum balik, jangan lupa beli sayur!


Things to do by this week :
  • Buat final touch-up untuk step tarian etnik kreatif sazau papar for SK Paiwen.
  • Start contest dekat page Tari Kirana (been planning it for almost a week)
  • Baiki DSLR. Ada rosak sobsobs.
  • Renovate kedai dan the decoration?
  • Mulakan jadual senam yang lebih ketat.
  • Dah boleh tak saya minta adik saya untuk compose lagu yang Tari Kirana bakal tarikan di majlis saya nanti? Haha. Adik saya ada seorang buat lagu as his part time. Tapi biasanya lagu-lagu dia buat yang macam style linkin park. Not sure if he can produce lagu tarian, but hari tu ada tanya, he said okey.


    Okey dears. I have to go NOW. Bye!

    Labels:


    2 Comments:

    Blogger Coffee Girl said...

    jgn lupa jemput saya ke majlis!! hehe

    21 February, 2012 00:15  
    Blogger Fina Sophie said...

    Coffee Girl,
    mestilah tak lupa!! :P

    24 February, 2012 09:44  

    Post a Comment

    You can freely :
    1. Follow my blog. Usually I'll follow + comment back
    2. I regularly checks my social network page and if you leave me your link, it would be easier for me to track you back and comment your blogpost in return.
    3. Be nice.

    Thanks for simply being here! *love*







    original layout by bonjour heidi owned by Fina Sophie other by ArasuOnline dafont wish