Pages

Betulkah??

Sunday, January 22, 2012

Aiseh..

Betulkah ni? Betulkah ini? Ahak ahak ahak! This is going to be a very short entry, unless kalau jari ni dapat menaip laju saat jantung ini berdegup kencang ya amet maka akan terdapat menambah abjad yang terlebih ekstra dalam masa 15 minit. Memang jari ketuk-ketup mesin taip (laptop sebenarnya, just tiba-tiba rindu mesin taip ayah yang dasyhat waktu saya darjah enam haha) satu rentak dengan jantung ni. Laju berdesup.

*paused*

Gembira ada, nervous ada. Dan tiba-tiba, mood untuk blogging kembali meriah. Okey I can't promise but I'll write everyday lepas ni kalau masa mengizinkan. Boleh? Tidak janji, tapi saya cuba.

Harap majlis hari ni berjalan lancar. Selancar-lancarnya. Dan mengikut seperti yang telah dirancang. Saya harap, tidur saya semalam yang cukup lena itu mampu buat saya kurang sikit nervous. Paling penting, semoga majlis yang akan berlangsung itu akan diberkati Allah SWT. Tiada lain yang saya minta. Cuma keredhaan-Nya. Dia yang melahirkan rasa indah, mengikat takdir, dan tahu apa yang terbaik buat hamba-Nya.

Saya janji, nanti saya cerita. Pegang ini. Nanti saya cerita. :]


8 comments:

  1. wow! ekhem! ni mesti ade kabar gembira niii :D ade bau2 nasi minyak ni :P

    ReplyDelete
  2. Is someone falling in love? Hehe. I hope so! Wah.... cerciter!! tak sabar! tak sabar!

    ReplyDelete
  3. wanie,
    ya dah tak blh keep secret too long. haha dah cukup lama simpan. pnt :P

    ReplyDelete
  4. Coffee Girl,
    akan sntiasa cerita lepas ni ahaha tp tak byk sgt la. scary kalau cerita byk sgt.. :P

    ReplyDelete
  5. ♥e'in♥,
    yg itu coming next around end of this year. skrg baru merisik phase. hehe

    ReplyDelete
  6. I still felt that we ALWAYS shared the same story. its like, kita ni sama je perjalanan hidup..yg beza, ure at Sabah, im at Semenanjung. ;) sye pun mula get angry early 2011. and now, i will follo u~~~~ *singing* hahah. Alhamdulillah. I WANT TO COME TO YOUR WEDDING pls. Nk jumpa. ;)

    ReplyDelete
  7. shima,
    shima, i really want to meet u too!!! tolong dtg nti okey.. serious ni. ;)

    ReplyDelete

Thanks for simply being here! *love*

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS