2 orang sedang baca blog ini ♡ Sophiesm.Com








When no one is looking


you've found the correct
fina sophie



Sunshine!
Komen Bulan Ini


plan a trip with me

Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers


Finstagram


Since May 2006

Hit Counter




Betulkah??
Sunday, January 22, 2012 posted at 11:41 ♥

Aiseh..

Betulkah ni? Betulkah ini? Ahak ahak ahak! This is going to be a very short entry, unless kalau jari ni dapat menaip laju saat jantung ini berdegup kencang ya amet maka akan terdapat menambah abjad yang terlebih ekstra dalam masa 15 minit. Memang jari ketuk-ketup mesin taip (laptop sebenarnya, just tiba-tiba rindu mesin taip ayah yang dasyhat waktu saya darjah enam haha) satu rentak dengan jantung ni. Laju berdesup.

*paused*

Gembira ada, nervous ada. Dan tiba-tiba, mood untuk blogging kembali meriah. Okey I can't promise but I'll write everyday lepas ni kalau masa mengizinkan. Boleh? Tidak janji, tapi saya cuba.

Harap majlis hari ni berjalan lancar. Selancar-lancarnya. Dan mengikut seperti yang telah dirancang. Saya harap, tidur saya semalam yang cukup lena itu mampu buat saya kurang sikit nervous. Paling penting, semoga majlis yang akan berlangsung itu akan diberkati Allah SWT. Tiada lain yang saya minta. Cuma keredhaan-Nya. Dia yang melahirkan rasa indah, mengikat takdir, dan tahu apa yang terbaik buat hamba-Nya.

Saya janji, nanti saya cerita. Pegang ini. Nanti saya cerita. :]


Labels:


8 Comments:

Blogger wanie said...

wow! ekhem! ni mesti ade kabar gembira niii :D ade bau2 nasi minyak ni :P

23 January, 2012 20:34  
Blogger Coffee Girl said...

Is someone falling in love? Hehe. I hope so! Wah.... cerciter!! tak sabar! tak sabar!

25 January, 2012 09:56  
Blogger ♥e'in♥ said...

nak bertunang ye..

26 January, 2012 18:09  
Blogger Fina Sophie said...

wanie,
ya dah tak blh keep secret too long. haha dah cukup lama simpan. pnt :P

24 February, 2012 10:18  
Blogger Fina Sophie said...

Coffee Girl,
akan sntiasa cerita lepas ni ahaha tp tak byk sgt la. scary kalau cerita byk sgt.. :P

24 February, 2012 10:20  
Blogger Fina Sophie said...

♥e'in♥,
yg itu coming next around end of this year. skrg baru merisik phase. hehe

24 February, 2012 10:20  
Blogger shima said...

I still felt that we ALWAYS shared the same story. its like, kita ni sama je perjalanan hidup..yg beza, ure at Sabah, im at Semenanjung. ;) sye pun mula get angry early 2011. and now, i will follo u~~~~ *singing* hahah. Alhamdulillah. I WANT TO COME TO YOUR WEDDING pls. Nk jumpa. ;)

15 August, 2012 16:20  
Blogger Fina Sophie said...

shima,
shima, i really want to meet u too!!! tolong dtg nti okey.. serious ni. ;)

31 August, 2012 17:09  

Post a Comment

You can freely :
1. Follow my blog. Usually I'll follow + comment back
2. I regularly checks my social network page and if you leave me your link, it would be easier for me to track you back and comment your blogpost in return.
3. Be nice.

Thanks for simply being here! *love*







original layout by bonjour heidi owned by Fina Sophie other by ArasuOnline dafont wish