2 orang sedang baca blog ini ♡ Sophiesm.Com








When no one is looking


you've found the correct
fina sophie



Sunshine!
Komen Bulan Ini


plan a trip with me

Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers


Finstagram


Since May 2006

Hit Counter




Changing layout to the girly one.
Monday, October 17, 2011 posted at 09:52 ♥



Wow. I really miss this old layout on my old blog at Sufilara.Blogspot.Com. Especially that three girls there. Enjoying their leisure time. Hang-out.. Talking about where to go and what to do next. Berkongsi cerita tentang love life. Ada masa serius, ada masa geli-geli, ada masa buat lawak lepas tu gelak-gelak tak hengat. Suddenly missing my three friends back when I was in campus*. Siapa cakap diorang tengah bergosip? Yang cakap tu mesti suka bergosip kan.

Anyway.

I am thinking of changing my blog layout so bila-bila masa bermula sekarang, saya akan tutup sementara blog ni. Hopefully siap cepat. Kali ni nak girly-girly banyak. Sesuai nak naikkan mood I nak tambah girly-girly sikit. Aku rasa aku makin serabai pun ada jugak sekarang ni. Dah kurang jaga kulit, pemakaian pun asalkan pakai. Semuanya sibuk punya pasal. Eceh si Sibuk jugak yang disalahkan. 

Okey readers (bluwek, entah-entah pembaca semua dah lari gara-gara dah jarang update kan), nak masak dulu. Lepas tu hantar adik I pergi sekolah. Untuk pengetahuan, my shop Fina Sophie Preloved Shop dah tidak beroperasi di premis. Akan tumpukan secara online pula lepas ni. Premis tu memang saya guna sementara sahaja. Now tempat tu nak kena renovate untuk our coming business with mum so sepanjang masa renovate tu I think I'll give more focus on Tari Kirana.

Bye!


P.S There's beauty in the broken. It's just harder to find.

6 Comments:

Blogger nur.sa said...

ala, rindu nak baca entri fina. dah, rajin-rajin tulis yep lepas ni.

hahaha, sy kenal layout ni. ehem ehem.

17 October, 2011 21:03  
Blogger Fina Sophie said...

nur.sa,
thankss!

haha harusla ingat, kita dah lama kenal dlm blog :P

18 October, 2011 19:39  
Blogger mr_mrs mikko said...

iyaaa,
ingat mc aku layout ko dlu tu naa..

aku pn pakai classic ja naa..
kalo pakai yg baru tu,
payah sikit mo masuk widget..
jd nda brapa banyak mo tukar.
hihi

19 October, 2011 06:35  
Blogger tiefazatie said...

sis..rajin2 update lg eh nt..hee

24 October, 2011 05:14  
Blogger Fina Sophie said...

mr_mrs mikko,
ahaha.. classic nmpk simple kan. kdg2 mau juga tukar p yg baru tp sy suka lg yg mcm ni :P

24 February, 2012 10:37  
Blogger Fina Sophie said...

tiefazatie,
insya-Allah ifa ;P

24 February, 2012 10:37  

Post a Comment

You can freely :
1. Follow my blog. Usually I'll follow + comment back
2. I regularly checks my social network page and if you leave me your link, it would be easier for me to track you back and comment your blogpost in return.
3. Be nice.

Thanks for simply being here! *love*







original layout by bonjour heidi owned by Fina Sophie other by ArasuOnline dafont wish