Pages

Changing layout to the girly one.

Monday, October 17, 2011



Wow. I really miss this old layout on my old blog at Sufilara.Blogspot.Com. Especially that three girls there. Enjoying their leisure time. Hang-out.. Talking about where to go and what to do next. Berkongsi cerita tentang love life. Ada masa serius, ada masa geli-geli, ada masa buat lawak lepas tu gelak-gelak tak hengat. Suddenly missing my three friends back when I was in campus*. Siapa cakap diorang tengah bergosip? Yang cakap tu mesti suka bergosip kan.

Anyway.

I am thinking of changing my blog layout so bila-bila masa bermula sekarang, saya akan tutup sementara blog ni. Hopefully siap cepat. Kali ni nak girly-girly banyak. Sesuai nak naikkan mood I nak tambah girly-girly sikit. Aku rasa aku makin serabai pun ada jugak sekarang ni. Dah kurang jaga kulit, pemakaian pun asalkan pakai. Semuanya sibuk punya pasal. Eceh si Sibuk jugak yang disalahkan. 

Okey readers (bluwek, entah-entah pembaca semua dah lari gara-gara dah jarang update kan), nak masak dulu. Lepas tu hantar adik I pergi sekolah. Untuk pengetahuan, my shop Fina Sophie Preloved Shop dah tidak beroperasi di premis. Akan tumpukan secara online pula lepas ni. Premis tu memang saya guna sementara sahaja. Now tempat tu nak kena renovate untuk our coming business with mum so sepanjang masa renovate tu I think I'll give more focus on Tari Kirana.

Bye!


P.S There's beauty in the broken. It's just harder to find.

6 comments:

  1. ala, rindu nak baca entri fina. dah, rajin-rajin tulis yep lepas ni.

    hahaha, sy kenal layout ni. ehem ehem.

    ReplyDelete
  2. nur.sa,
    thankss!

    haha harusla ingat, kita dah lama kenal dlm blog :P

    ReplyDelete
  3. iyaaa,
    ingat mc aku layout ko dlu tu naa..

    aku pn pakai classic ja naa..
    kalo pakai yg baru tu,
    payah sikit mo masuk widget..
    jd nda brapa banyak mo tukar.
    hihi

    ReplyDelete
  4. sis..rajin2 update lg eh nt..hee

    ReplyDelete
  5. mr_mrs mikko,
    ahaha.. classic nmpk simple kan. kdg2 mau juga tukar p yg baru tp sy suka lg yg mcm ni :P

    ReplyDelete

Thanks for simply being here! *love*

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS