2 orang sedang baca blog ini ♡ Sophiesm.Com








When no one is looking


you've found the correct
fina sophie



Sunshine!
Komen Bulan Ini


plan a trip with me

Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers


Finstagram


Since May 2006

Hit Counter




Need assistant ASAP!
Monday, July 11, 2011 posted at 05:11 ♥

Kata Nabi, Allah kalau nak bagi kebaikan pada hambaNya, Allah mulakan dengan musibah. Jikalau anda dapat musibah, redha, check diri, betulkan diri, sabar redha, InsyaAllah benda yang baik akan dtg.. :) - Heliza Helmi (FB)

Nothing much to say. I admit lately I'm a bit busy for Tari Kirana's preparation for our next performances. Paling hampir sekarang ni insya-Allah we're going to Simpang Mengayau ; the Tip of Borneo, Kudat. 15, 16 dan 17 Julai - INSYA-ALLAH. Kita hanya merancang. Lepas Simpang Mengayau, ke Kota Belud pula 29 dan 30 Julai. Macam biasalah, ikut Kinabalu Merdu Sound :)

To be exact, kami sibuk membuat persiapan untuk kostum tarian untuk tarian etnik. Akhirnya tercapai juga target. Bukan satu, tapi dua kostum. By Thursday, Insya-Allah semua dah siap. Saya design dan sediakan bahan-bahan guna duit hasil titik peluh kami selama ni dan saya sedang monitor the girls jahit kostum diorang sendiri. Akan pakai waktu di Kudat Jumaat hingga Ahad ni, Insya-Allah.

Banyak benda nak fikir dan buat. Bukan hal ni ja. Ini kira 10% saja. Pressure sebenarnya tau. Sikit la.

Labels:


6 Comments:

Blogger Mejuez said...

gudluck okey... :)

11 July, 2011 05:31  
Blogger Kapten Atok said...

semoga terus banyak pelanggan dan blh ko kembangkan

11 July, 2011 12:23  
Blogger Fina Sophie said...

Mejuez,
thanks so much Mejuez! :)

12 July, 2011 08:47  
Blogger Fina Sophie said...

Kapten Atok,
insya-Allah.. semoga :) thanks..

12 July, 2011 08:56  
Blogger tiefazatie said...

bestnya..all da best sis!rindu eh simpang mengayau..rugi je xbeli FM dulu bila pergi sana..adeh..

12 July, 2011 15:55  
Blogger Fina Sophie said...

tiefazatie,
mmg pengumpul FM tegar ifa ni kan.. hehe..

12 July, 2011 16:21  

Post a Comment

You can freely :
1. Follow my blog. Usually I'll follow + comment back
2. I regularly checks my social network page and if you leave me your link, it would be easier for me to track you back and comment your blogpost in return.
3. Be nice.

Thanks for simply being here! *love*







original layout by bonjour heidi owned by Fina Sophie other by ArasuOnline dafont wish