Pages

Need assistant ASAP!

Monday, July 11, 2011

Kata Nabi, Allah kalau nak bagi kebaikan pada hambaNya, Allah mulakan dengan musibah. Jikalau anda dapat musibah, redha, check diri, betulkan diri, sabar redha, InsyaAllah benda yang baik akan dtg.. :) - Heliza Helmi (FB)

Nothing much to say. I admit lately I'm a bit busy for Tari Kirana's preparation for our next performances. Paling hampir sekarang ni insya-Allah we're going to Simpang Mengayau ; the Tip of Borneo, Kudat. 15, 16 dan 17 Julai - INSYA-ALLAH. Kita hanya merancang. Lepas Simpang Mengayau, ke Kota Belud pula 29 dan 30 Julai. Macam biasalah, ikut Kinabalu Merdu Sound :)

To be exact, kami sibuk membuat persiapan untuk kostum tarian untuk tarian etnik. Akhirnya tercapai juga target. Bukan satu, tapi dua kostum. By Thursday, Insya-Allah semua dah siap. Saya design dan sediakan bahan-bahan guna duit hasil titik peluh kami selama ni dan saya sedang monitor the girls jahit kostum diorang sendiri. Akan pakai waktu di Kudat Jumaat hingga Ahad ni, Insya-Allah.

Banyak benda nak fikir dan buat. Bukan hal ni ja. Ini kira 10% saja. Pressure sebenarnya tau. Sikit la.

6 comments:

  1. semoga terus banyak pelanggan dan blh ko kembangkan

    ReplyDelete
  2. Mejuez,
    thanks so much Mejuez! :)

    ReplyDelete
  3. Kapten Atok,
    insya-Allah.. semoga :) thanks..

    ReplyDelete
  4. bestnya..all da best sis!rindu eh simpang mengayau..rugi je xbeli FM dulu bila pergi sana..adeh..

    ReplyDelete
  5. tiefazatie,
    mmg pengumpul FM tegar ifa ni kan.. hehe..

    ReplyDelete

Thanks for simply being here! *love*

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS