Tuesday, June 28, 2011

Tari Kirana : Majlis Persandingan Pentung dan Orchie 29 Mei 2011

Introduction entry in HERE.

Selepas hampir sebulan, baru sampai rasa hati nak update pasal majlis yang ada menjemput Tari Kirana buat persembahan. Ini update untuk 29 Mei tempoh hari. Selamat melihat pemandangan-pemandangan indah ahaha.


Okey cukop :D

Kedua mempelai bersama Tari Kirana

Kinabalu Merdu Sound pun ada perform sekali!

Pemandangan indah 1

Pemandangan indah 2

Suasana sekitar majlis

Pemandangan indah 3

The accessories. Beli semua ni hasil titik peluh membuat persembahan.

Kata orang, gambar-gambar sudah cukup menceritakan segalanya. Eheheh. By the way, waktu majlis ni, saya berpeluang rasa serunding tuhau (makanan tradisional masyarakat Dusun di Sabah) yang paaaaaaling sedap saya pernah rasa setakat ni. Hinava (makanan tradisional masyarakat Dusun juga) pun ada you. But I love that serunding tuhau the most :') But no pictures, sorry, forgot..


Banyak lagi kena update tentang persembahan Tari Kirana sehingga 26 June baru-baru ini. Pelan-pelan update. Fuhhh.

Random pictures. Full pictures at FB Page of Tari Kirana.

Share:

7 comments:

  1. omg!sis..kak ochie nie kwn ifa nie msa stdy di ums nie..hihi..

    ReplyDelete
  2. btw sis..cantik ow pakai tudung nie..=)

    ReplyDelete
  3. tiefazatie,
    thanks ifa. tak reti la gaya2 sgt.. hehe. main selempang saja.

    oh iya?? so i guess nama dia ochie kan, not orchie? my bad. hehe. pentung tu (her husband) org kg sy, so mmg knl la.

    dunia mmg kecik kan :)

    ReplyDelete
  4. Coffee Girl,
    it was from indonesia! XD

    ReplyDelete
  5. hee..welcome sis..canrik la sis..nda payah gaya2 sgt pun..terserlah sudah..hihi

    aah..ochie..hihi..owh..i c..patut la..hihi..dgr2..kak ochie preggy sdh tau..syukur la..hee

    yaa..dunia mmg kecik sis..hihi

    ReplyDelete
  6. tiefazatie,
    iyaka prgnant? alhmdulillah.. cpt rezeki Tuhan bg sm diorang kan. diroang tu swwweeeet btul tau ifa, suka tgok :)

    ReplyDelete

Thanks for simply being here! *love*