2 orang sedang baca blog ini ♡ Sophiesm.Com








When no one is looking


you've found the correct
fina sophie



Sunshine!
Komen Bulan Ini


plan a trip with me

Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers


Finstagram


Since May 2006

Hit Counter




Tari Kirana : CD draf lagu tarian dan Papar.
Thursday, June 23, 2011 posted at 13:48 ♥

Update about my dance activity.

  • Petang semalam saya dah terima CD yang macam saya ada mention dekat SINI. Ambil masa juga kan. Lama baru dapat. Haha. Saya sudah dengar lagu tu. 7 minit. Uncle cakap masih lagi dalam draft. Nanti dah siap baru release betul-betul. Yang diorang bagi ni untuk saya buat step .. sebab lagu ni Tari Kirana kena perform bermula hujung bulan depan. Khas untuk Tari Kirana. Khas untuk saya buat step dan pattern tarian. Oh Mak Datin, betul ka? Rasanya macam peserta AF yang dapat lagu fresh dari studio untuk dijadikan milik sendiri. Oh..
  • Ahad ni ke Papar. Ikut KMS, jalan-jalan di sana. Ada pesta kalau tidak silap. Pesta Makanan. Dengar saja nama pesta tu pun sudah lapar ni. Hehe.

Jom lunch! :)

Labels:


2 Comments:

Blogger Arief Arf said...

pesta makanan??
wahhh mesti meriah!
*lapar*

25 June, 2011 21:39  
Blogger Fina Sophie said...

Arief Arf,
arief, dah pergi dah. serouslyyyyy.. besttt hahaha.. makan free tau. mknan berlambak pula. mmg pesta hbs!

lapar la bila ingat balik XD

10 July, 2011 05:33  

Post a Comment

You can freely :
1. Follow my blog. Usually I'll follow + comment back
2. I regularly checks my social network page and if you leave me your link, it would be easier for me to track you back and comment your blogpost in return.
3. Be nice.

Thanks for simply being here! *love*







original layout by bonjour heidi owned by Fina Sophie other by ArasuOnline dafont wish