Wednesday, May 18, 2011

Password protected : Nonsense.

People freak me out. They move too fast, they speak too loud, and they are just plain unpredictable. One minute they’re there, then next they’re not. One day they love you and the next they want to beat the life out of you and suddenly they appear wanting you back. The demands, the insincerity, the selfishness, the greediness.

I wrote this entry on 15th April (Sunday), the same day I wrote THIS ENTRY. Ini kesinambungan entri yang tu sebenarnya. Tapi tak boleh nak tayang dekat public lah. Kalau mahu password, saya boleh bagi. PM me HERE. Yang penting simpan rahsia.

*******************************



All comments are temporarily will be moderated.

Share:

6 comments:

  1. Aduh. Beratnya apa yang kau rasa sekarang, Fina!! Aku kalau membaca, aku suka imagine apa yg ada dalam cerita tu. Jadi, bila aku baca cerita ko, i was like... Damn! Rasa macam berat sangat. Sebab melibatkan perasaan kan. Hurm.Apa pun, u have to be strong, dear. Think before you act. And I wish, I can see Smiling on you face. Happiness is yours. Fikir mana yang terbaik ye.

    ReplyDelete
  2. whoa.
    looks like i missed something here.
    nak jugak baca! X)

    ReplyDelete
  3. banyakkan b'sabar fina..ade hikmah semuanya nih.. Allah sentiasa memberi ganjaran pada hambanya yang byk b'sabar..mungkin bkn skang tapi ganjaran ttp ada..insyaAllah

    ReplyDelete
  4. AuraFIza,
    thanks fiza. sorry lmbt bls, now sy certain dgn apa yg sy mau buat, bru dpt bls. thanks so much. ada hikmah smua ni.. :)

    ReplyDelete
  5. Arief Arf,
    arief, i thought u r just interested with that dancers? :P

    ReplyDelete
  6. DeAnAiNi,
    mcm tu la ayu. Allah have plans for us.. :)

    ReplyDelete

Thanks for simply being here! *love*