Pages

Lelaki misteri.

Monday, May 30, 2011


I was at the cafe, taking orders while a customer approached me to ask for my name. And he even asked if I am married. Bayangkan dalam keadaan sibuk tu, orang tiba-tiba bertanya macam tu. Lepas tu dia dan kawan dia beredar tapi later on saya perasan dia sedang berlegar-legar dekat depan cafe. Waktu tu saya memang sangat-sangat sibuk, sudahla tenaga kerja sedikit, tiba-tiba ramai order (alhamdulillah), so was a bit focused with my work. Bila reda sikit, saya ke laptop dan nampak satu cebisan kertas kecil dengan nama dan nombor telefon tertera atas tu - terletak di depan skrin laptop.

Saya tahu itu kertas dari dia sebab 10 minit lepas tu dia masuk ke cafe dan datang ke arah saya, asking me not to throw that paper..

Hihi.


Balik rumah, saya masih tak buat apa-apa lagi. Tapi masih ada dalam simpanan. Not sure if I should ..?


2 comments:

  1. :)

    i think ypu should..

    hahaa. sebab fina kata nak ramaikan kawan di ranau kan? alalalalalaaa...



    *larikkkkk*

    ReplyDelete
  2. nur.sa,
    now already jadi pelanggan setia dekat cafe haha.. tapi tak tegur sgt pun, just as customer sj. :)

    ReplyDelete

Thanks for simply being here! *love*

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS