2 orang sedang baca blog ini ♡ Sophiesm.Com








When no one is looking


you've found the correct
fina sophie



Sunshine!
Komen Bulan Ini


plan a trip with me

Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers


Finstagram


Since May 2006

Hit Counter




Lelaki misteri.
Monday, May 30, 2011 posted at 18:19 ♥


I was at the cafe, taking orders while a customer approached me to ask for my name. And he even asked if I am married. Bayangkan dalam keadaan sibuk tu, orang tiba-tiba bertanya macam tu. Lepas tu dia dan kawan dia beredar tapi later on saya perasan dia sedang berlegar-legar dekat depan cafe. Waktu tu saya memang sangat-sangat sibuk, sudahla tenaga kerja sedikit, tiba-tiba ramai order (alhamdulillah), so was a bit focused with my work. Bila reda sikit, saya ke laptop dan nampak satu cebisan kertas kecil dengan nama dan nombor telefon tertera atas tu - terletak di depan skrin laptop.

Saya tahu itu kertas dari dia sebab 10 minit lepas tu dia masuk ke cafe dan datang ke arah saya, asking me not to throw that paper..

Hihi.


Balik rumah, saya masih tak buat apa-apa lagi. Tapi masih ada dalam simpanan. Not sure if I should ..?


Labels:


2 Comments:

Blogger nur.sa said...

:)

i think ypu should..

hahaa. sebab fina kata nak ramaikan kawan di ranau kan? alalalalalaaa...



*larikkkkk*

31 May, 2011 08:39  
Blogger Fina Sophie said...

nur.sa,
now already jadi pelanggan setia dekat cafe haha.. tapi tak tegur sgt pun, just as customer sj. :)

10 June, 2011 13:44  

Post a Comment

You can freely :
1. Follow my blog. Usually I'll follow + comment back
2. I regularly checks my social network page and if you leave me your link, it would be easier for me to track you back and comment your blogpost in return.
3. Be nice.

Thanks for simply being here! *love*







original layout by bonjour heidi owned by Fina Sophie other by ArasuOnline dafont wish