2 orang sedang baca blog ini ♡ Sophiesm.Com








When no one is looking


you've found the correct
fina sophie



Sunshine!
Komen Bulan Ini


plan a trip with me

Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers


Finstagram


Since May 2006

Hit Counter




28 May 2011.
Sunday, May 29, 2011 posted at 02:58 ♥

Selepas dua minggu diet bermula 12 Mei 2011 dengan berat 51KG (- -"), hari ni dah turun ke 48.8KG. Masih makan nasi, masih ambil semua makanan yang saya nak makan - tapi semua dalam kuantiti yang kecil. Dalam masa dua minggu akan datang lagi, saya target mahu kurangkan at least tepat 48KG. 4-5 more KG to go. Kali ni nekad dah ni. Harus. Perhaps, before Raya. 

Siang tadi latihan tarian seharian. Pagi start 10 pagi, pukul 12 rehat sampai pukul 2 petang. Lepas tu sambung training balik sampai pukul 6. In between adalah rehat-rehat juga. Matilah kalau non-stop, ait? HAHA. Kenapa seharian? Sebab, hari ni saja masa untuk training. Sebelum ni susah cari masa. Pulak tu buat step baru untuk tarian Cinta Sayang. Hari ni baru buat step, hari ni baru belajar, hari ni baru nak hafal. Nasib baik lagi dua tarian tu tarian yang Tari Kirana sudah biasa perform sebelum ni. Kita main recycle saja haha.

Well, will update all the pictures very soon. Masa tak banyak nak upload. Gambar kami pergi majlis kahwin di Putatan waktu Jumaat baru-baru ni pun tidak sempat lagi. Lepas tu singgah 1Borneo tengok wayang Pirates of the Caribbean 3D dengan siblings and cousins (the movie? THUMBS UP!). Sementara tunggu wayang start, saya pergi shopping sorang-sorang. Ya betol. Seorang diri. Sebab yang lain semua lelaki pergi main game. Tak minatlah main game or mana-mana tempat diorang nak tuju just to kill the time waiting for the movie to start kan. Baik shopping. Sebenarnya tengok fesyen-fesyen baru. Fashionista la sangat ahaha.. I bought Nichii White Jacket btw (I love it!) dan kain pareo yang I dah lama carik. Dan oh. Plain shirt dua helai (sebab ada offer - kalau takda offer I beli satu ja cukup). Datang 1Borneo tu dengan kebaya - Ya Allah, very tak selesa. That's why I end up beli shirt tu. Jeans dah bawa siap-siap dari rumah. HAHA.

Dulu saya obses dekat kebaya. But now, my new obsession, JACKETS & SWEATER! Ladies' cut.

Okeylah, time for tubbie bye-bye (Teletubbies, remember??). Pagi-pagi lagi kena siapkan barang-barang tarian sebab kami mula mekap awal - pagi tu jugak. Hopefully the girls buat yang terbaik besok.


Labels: ,


0 Comments:

Post a Comment

You can freely :
1. Follow my blog. Usually I'll follow + comment back
2. I regularly checks my social network page and if you leave me your link, it would be easier for me to track you back and comment your blogpost in return.
3. Be nice.

Thanks for simply being here! *love*







original layout by bonjour heidi owned by Fina Sophie other by ArasuOnline dafont wish