2 orang sedang baca blog ini ♡ Sophiesm.Com








When no one is looking


you've found the correct
fina sophie



Sunshine!
Komen Bulan Ini


plan a trip with me

Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers


Finstagram


Since May 2006

Hit Counter




Not giving up.
Tuesday, April 26, 2011 posted at 04:35 ♥

'Kisah Cinta' yang masih punya pautan di sidebar blog itu - biarkan saja dulu. Masih belum bersedia mengubah apa-apa. Sekurang-kurangnya, bukan secara drastik. Biar saja. Tidak sanggup rasanya menghukum kenangan indah itu lantaran apa yang sedang terjadi saat ini. Aku masih belum tega.

Tiada sekelumit rasa benci. Walaupun mungkin dia yang membuang aku dalam hidupnya, hati aku ini masih menyayangi. Walaupun selepas apa yang terjadi, masih ada ruang di hati ini untuk mencintainya tanpa ada sesal. Tanpa terkesan.

Hari ini genap 3 bulan kami bersama. Bulan pertama dan kedua yang masih bahagia. Malah kami masih sempat bahagia minggu lepas. Tapi.. Untuk bulan ketiga ini, air mata pun dah puas mengalir. Rasanya dah tak ada sisa lagi. Habis. Yang tinggal hanya badai dalam hati..

Congratulation (in advanced) for your coming engagement day yang tinggal beberapa hari lagi mungkin. Tapi selagi abang tak pegang title SUAMI ORANG, I will try to win your whole heart back.

Labels:


3 Comments:

Blogger cIk JanNah said...

fina, alamak saya tak faham kisah cinta fina. tapi what eve is, mintak petunjuk dari Allah k? DIA tahu apa yang terbaik untuk hambaNya. mungkin ini satu dugaan. pasti ada hikmah satu hari nanti yg kita tak tahu nikmat disebalik kesakitan yg kita tempuhi.

26 April, 2011 06:59  
Blogger wanie said...

finaaaaaa....betul ke? macam tak percaya :(

jangan give up fina!

26 April, 2011 11:08  
Blogger nur.sa said...

"Tapi selagi abang tak pegang title SUAMI ORANG, I will try to win your whole heart back."

yeah, anda ada hak untuk itu fina. be strong. rasa tak puas hati pun ada bila baca entri ni sebab macam eh kenapa camni jadinya.

tapi nanti, apa2 hal jadi pun, ia berbalik pada Yang Esa. yang pastinya, setiap apa yg berlaku, hati fina, Allah dah jadikan makin kuat utk terima apa2 cubaan. saya percaya itu. :)

26 April, 2011 12:50  

Post a Comment

You can freely :
1. Follow my blog. Usually I'll follow + comment back
2. I regularly checks my social network page and if you leave me your link, it would be easier for me to track you back and comment your blogpost in return.
3. Be nice.

Thanks for simply being here! *love*







original layout by bonjour heidi owned by Fina Sophie other by ArasuOnline dafont wish