2 orang sedang baca blog ini ♡ Sophiesm.Com








When no one is looking


you've found the correct
fina sophie



Sunshine!
Komen Bulan Ini


plan a trip with me

Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers


Finstagram


Since May 2006

Hit Counter




Wholeeee day at home.
Friday, March 25, 2011 posted at 10:12 ♥

Not going anywhere today. My handphone{s}? Left them upstairs. In my room. Not really feel like talking to anybody. Macam biasa, rumah sunyi. Everyone is out. Except for me and Kili. Tapi rasa macam takda orang je rumah ni sebab me and Kili not really talking pun. Masing-masing buat hal masing-masing. Sometimes, talking to no one is the only way to get over things, huh?

Yalah mood tak okey ni. Pagi tadi ke toilet, ahh I'm in my period. PATUT PUN mood swinging je macam hape. Asyik rasa nak menyembur. Tapi rasa macam awal pula bulan ni. Ke saya silap kira..? Heh whatever.

Teruja nih HAHAHA. Sebab hari ini, nak bagi treatment dekat diri sendiri. Nak spend time with myself - ONLY MYSELF. Nak basuh kain, nak lipat kain, nak kemas dapur yang dah lama tak berasap. Nak susun barang-barang dekat bilik, dah banyak yang salah letak sebab been busy lah these days. Ada masa nak kemas tapi dah penat, malam-malam pun tidur awal after isyak lepas tu bangun tengah malam online kejap lepas tu tidur balik. Itulah rutin tiap hari sekarang ni. Mana tak naik badan kan. Nasib baik dah terbiasa tak makan malam, kalau tak makin banyak la berat naik macam kena pam-pam T____T Okey nak apa lagi?

Actually sekitar pukul 3 nanti ada dance training, so got only few hours to settle it all.

I tell you, bila someday you makin kurang masa berada di rumah, you'll understand my feeling ni - lebih menghargai masa yang dibelanjakan (spent) di rumah. Heaven. ANYHOW, glad that today I'll be spending my wholeeeee day at home!

Labels:


0 Comments:

Post a Comment

You can freely :
1. Follow my blog. Usually I'll follow + comment back
2. I regularly checks my social network page and if you leave me your link, it would be easier for me to track you back and comment your blogpost in return.
3. Be nice.

Thanks for simply being here! *love*







original layout by bonjour heidi owned by Fina Sophie other by ArasuOnline dafont wish