Thursday, March 17, 2011

P.s ..

Okey I am alone tonight. My other half not feeling very well, even waktu bercakap dalam telefon dengan dia tadi pun suara dia kedengaran lemas sangat. Saya jadi rasa sebak semacam pula. Tak banyak soal, saya biar dia tidur awal malam ni. He worked very hard these days. Too hard. Saya rasa, itu penyebabnya.

Sabtu lepas,

Me : Nanti dua minggu ni kita tidak payah jumpa ya, orang mau diet. Lepas dua minggu, boleh tolong tengok perubahan badan.
Him : Boleh juga .. *paused* Tapi kalau dah tak tahan rindu, pandai-pandailah abang cari.
Me : Hahah. Okey..

Siang tadi, dia datang jumpa. Dia mahu. Selepas 3 hari tak jumpa. Ohman. Baru 3 hari ke rupanya. Rasa macam dah lama tak jumpa. Tapi, dia datang tadi pun kami tak dapat berlama-lama. I was too busy. I wish I could spend more time with him but I can't. He knows that I can't.

And tonight, knowing that he's not feeling really well, mood saya pun ke laut juga. I don't want him to have to go through anything painful like this and hoping I could be the one who could comes to aid him when things gets rough. To take care of him. To stay by his side. At times like this, GLADLY.

P.s I love you. Please be good.
Share:

0 comments:

Post a Comment

Thanks for simply being here! *love*