Pages

Keyword Nuffnang : 25 Mac 2011

Friday, March 25, 2011

Jom tengok apa yang orang google sampai masuk blog ni. Letscekidaut!

apa itu tesl

TESL tu Teaching English Language as a Second Language. Nak pilih kos nak masuk U ke dik.. Ihihi. Whoever you are, goodluck and all the best! :)

rumah cantik nani rostam

Ha'a rumah Nani Rostam dan anaknya si cantik Hanis Zalikha tu rumah diorang sangat cantik okey. Saya tengok thru pictures yang diorang tampal dekat blog masing-masing. And yes, saya pengikut setia kedua-dua blogger ni. Kalau nak tengok gambar rumah diorang, maybe boleh cari lebih banyak dekat blog Nani Rustam :)

lagu cun


lelaki sabahan


abang pandai lah

lol pandai apakah?

artis paling selekeh

no comment la theehehe

petua jerawat wapkan muka

Wap-wap ni sesungguhnya bagus untuk kulit. Macam spa gitu.

sinopsis bukan diriku

Cari dekat SINI, mesti jumpa punya ;)
 

No comments:

Post a Comment

Thanks for simply being here! *love*

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS