2 orang sedang baca blog ini ♡ Sophiesm.Com








When no one is looking


you've found the correct
fina sophie



Sunshine!
Komen Bulan Ini


plan a trip with me

Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers


Finstagram


Since May 2006

Hit Counter




Keyword Nuffnang : 25 Mac 2011
Friday, March 25, 2011 posted at 20:29 ♥

Jom tengok apa yang orang google sampai masuk blog ni. Letscekidaut!

apa itu tesl

TESL tu Teaching English Language as a Second Language. Nak pilih kos nak masuk U ke dik.. Ihihi. Whoever you are, goodluck and all the best! :)

rumah cantik nani rostam

Ha'a rumah Nani Rostam dan anaknya si cantik Hanis Zalikha tu rumah diorang sangat cantik okey. Saya tengok thru pictures yang diorang tampal dekat blog masing-masing. And yes, saya pengikut setia kedua-dua blogger ni. Kalau nak tengok gambar rumah diorang, maybe boleh cari lebih banyak dekat blog Nani Rustam :)

lagu cun

You mean, this? >> http://www.sophiesm.com/2011/03/lirik-lagu-cun-selalu-oleh-maya-karin.html

lelaki sabahan

You're looking for this entry? >> http://www.sophiesm.com/2010/12/lelaki-lelaki-sabah.html

abang pandai lah

lol pandai apakah?

artis paling selekeh

no comment la theehehe

petua jerawat wapkan muka

Wap-wap ni sesungguhnya bagus untuk kulit. Macam spa gitu.

sinopsis bukan diriku

Cari dekat SINI, mesti jumpa punya ;)
 

Labels:


0 Comments:

Post a Comment

You can freely :
1. Follow my blog. Usually I'll follow + comment back
2. I regularly checks my social network page and if you leave me your link, it would be easier for me to track you back and comment your blogpost in return.
3. Be nice.

Thanks for simply being here! *love*







original layout by bonjour heidi owned by Fina Sophie other by ArasuOnline dafont wish